Ο Γιώργος Κωνσταντίνου επιστρέφει στη μικρή οθόνη
Media

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Έξι μετά την τελευταία τηλεοπτική συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» υποδυόμενος τον πατέρα του ομώνυμου ήρωα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποδέχθηκε την πρόταση της σεναριογράφου Μαρίας Γεωργιάδου για έναν ρόλο που θα φέρει καταλυτικές εξελίξεις στην πλοκή του «Σαν Οικογένεια».

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ηθοποιό, που όλοι τον εκτιμούμε και όλοι τον αγαπάμε πολύ. Είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν για συνεργασία, τώρα λοιπόν ήταν η κατάλληλη στιγμή και είμαι ευτυχής γι' αυτό» αναφέρει η Μαρία Γεωργιάδου στο «Τv Έθνος».

Η ιστορία της νέας καθημερινής σειράς του Αlpha Κύπρου περιγράφει τη ζωή τεσσάρων νέων παιδιών που έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί, σε ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Αυτά τα παιδιά δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα και όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το ίδρυμα αποφάσισαν να χαρίσουν το ένα στο άλλο αυτό που είχαν πιο πολύ ανάγκη... μια οικογένεια. Ανάμεσα τους ένας ανομολόγητος έρωτας... Κοινό σημείο όλων, ότι δεν έχουν ψάξει ποτέ τους δικούς τους. Ο λόγος είναι ότι φοβούνται την απόρριψη των γονιών τους για δεύτερη φορά. Κομβικός λοιπόν θα είναι ο ρόλος του Βασίλη (Γιώργος Κωνσταντίνου). Του συνταξιούχου παιδίατρου που πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στο ίδρυμα εργαζόμενος ως παιδίατρος και γνωρίζει τους τέσσερις ήρωες. Τους αγαπά πολύ και είναι ο μόνος που γνωρίζει πράγματα για το παρελθόν τους. Έτσι τώρα θα αντιμετωπίσει το δίλημμα αν θα πρέπει να φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά.

«Είναι ένας απίστευτα δοτικός χαρακτήρας που όλα τα χρόνια που εργαζόταν θεωρούσε τη δουλειά του λειτούργημα και αφοσιώθηκε σ' αυτήν. Τα τέσσερα παιδιά που φρόντισε τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται. Ο ρόλος του θα είναι καταλυτικός στη συνέχεια» αποκαλύπτει η Μαρία Γεωργιάδου. «Έχουν συμβεί πράγματα που μόνο ο ίδιος μπορεί να αποκαλύψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved