Γιώργος Θεοφάνους: «Τα παιδιά δεν κουράζονται εύκολα»
Media

Γιώργος Θεοφάνους: «Τα παιδιά δεν κουράζονται εύκολα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για το Junior Music Star και την συνεργασία του με τα παιδιά. 

Με την κριτική επιτροπή πώς τα πάτε;

«Είμαι τόσο τυχερός με τους τέσσερις δασκάλους -έτσι τους λέω εγώ. Η Ευγενία Μανωλίδου έχει τόσες πολλές γνώσεις, τις οποίες δεν τις έχει δείξει ποτέ -το λέω με παράπονο αυτό, γιατί τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Την έχουμε μάθει μέσα από άλλα ταλέντα κι είναι η πρώτη φορά που. βρίσκεται στο στοιχείο της. Έχει να δώσει πάρα πολλά στα παιδιά και στους υπόλοιπους συνεργάτες. Μετά είναι ο Γιάννης Βαρδής, που δεν είναι ότι κουβαλάει απλά την ιστορία της οικογένειας Βαρδή, μπορεί να καταλάβει και να καθοδηγήσει τα παιδιά, ειδικά αυτά που ασχολούνται με το λαϊκό και το πιο έντεχνο τραγούδι. Η Ευρυδίκη, που μου έχει αποδείξει ότι, εκτός από εξαιρετική μάνα, μπορεί να είναι και μια εξαιρετική δασκάλα με γνώσεις πάνω στην ενορχήστρωση. Είναι από τους λίγους τραγουδιστές που έχουμε στην Ελλάδα που είναι σπουδαγμένη, ένας άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί πολλά είδη μουσικής. Τέλος, ο Νίκος Βουρλιώτης έχει έναν πιο σύγχρονο τρόπο να επικοινωνεί με τα παιδιά. Είμαστε μια ομάδα που πετάει!».

-Είναι δύσκολη η συνεργασία με τα παιδιά; Φαντάζομαι ότι θέλουν ιδιαίτερους χειρισμούς, μια μεγαλύτερη κατανόηση, ίσως να κουράζονται και πιο εύκολα κάποιες φορές.

«Δεν κουράζονται πιο εύκολα, οι μεγάλοι μουρμουράνε πιο πολύ. Τα παιδιά έχουν όρεξη, κέφι, κάνουν συνεργασίες μεταξύ τους που δεν φαντάστηκαν ποτέ. Είναι τόσο προετοιμασμένα από τους δασκάλους, οι γονείς είναι δίπλα μας, υπάρχει ειδικός παιδοψυχολόγος που είναι συνέχεια μαζί μας. Δυσκολίες στις συνεργασίες υπάρχουν πάντα, αλλά τα παιδιά είναι συνηθισμένα από το σχολείο, δεν είναι εκτός κλίματος» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved