Κατερίνα Γερονικολού: Ο ρόλος πρόκληση στην νέα σειρά του Star
Media

Κατερίνα Γερονικολού: Ο ρόλος πρόκληση στην νέα σειρά του Star

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι από τις πρωταγωνίστριες που θα συζητηθούν φέτος, αφού θα παίζει σε τριπλό ταμπλό, σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, κάνοντας αντικρουόμενους ρόλους.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της Καρμελας Κατσαμένη «Ζωή μου», που προβάλλεται ήδη με επιτυχία στην Κύπρο και από την ερχόμενη Δευτέρα φτάνει και στην Ελλάδα, καλύπτοντας το κενό στο πρόγραμμα του «F&Μ» στο καθημερινό πρόγραμμα του Star.

«Η χαρά μου είναι μεγάλη και έχει να κάνει με τη σειρά, την οποία θεωρώ μια όμορφη δουλειά» λέει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Υποδύομαι μια γυναίκα που η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έμελλε να καταλήξει, σε εφιάλτη. Τη μια μέρα ντύνεται νύφη και την επομένη πεθαίνει ο άντρας της» τόνισε στην Espresso.

Η σειρά στην Κύπρο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και η πρωταγωνίστρια δηλώνει ικανοποιημένη, ευχαριστώντας το κοινό για τη θερμή υποδοχή. «Στόχος μας είναι να γοητεύσουμε κοινό της Ελλάδας από την ερχόμενη εβδομάδα» προσθέτει. Μιλώντας για το συστατικό που πιστεύει ότι συντέλεσε στη σταθερή τηλεθέαση της σειράς, η Κατερίνα Γερονικολού επισημαίνει: «Είναι πολύ όμορφο το στόρι που έχει γράψει η Καρμέλα Κατσαμένη και το καστ διαθέτει ταλαντούχους ηθοποιούς. Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή, ένα μπουκέτο από διαφορά στοιχεία που κάθε φορά κάνουν τον τηλεθεατή να κολλάει».

Όσο για το αν έχει κοινά σημεία με την ηρωίδα που υποδύεται, λέει: «Η ηρωίδα που ενσαρκώνω είναι ηθοποιός, οπότε ταυτιζόμαστε επαγγελματικά. Το βασικό στοιχείο της είναι ότι αφαιρεί τη σκληρότητα και τον ρεαλισμό, και βιώνει έναν δικό της κόσμο, πιο παιδικό και αθώο. Εχω κι εγώ μια παιδικότητα, αλλά δεν είμαι φευγάτη και σίγουρα μου αντεύχομαι όσα της συμβαίνουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved