Ευαγγελία Τσικρίκα: «Οι εργαζόμενοι του Star έχουν τις ίδιες αγωνίες με εμάς»
Media

Ευαγγελία Τσικρίκα: «Οι εργαζόμενοι του Star έχουν τις ίδιες αγωνίες με εμάς»

Για όλα όσα τη στενοχώρησαν αλλά και για την ανάρτηση του κ. Παύλου Πολάκη μίλησε η Ευαγγελία Τσικρίκα η οποία έγινε το πρόσωπο των ημερών όταν μιλώντας στον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Η δηµοσιογράφος του Star Ειρήνη Σαββοπούλου συνέχισε και στήριξε τη συζήτηση. Περίµενες και οι υπόλοιποι συνάδελφοι να κάνουν το ίδιο;

Ναι, και την ευχαριστώ πάρα πολύ που συνέχισε την ερώτηση και αποδόµησε αιτιάσεις του πρωθυπουργού στην απάντησή του σε εµένα. Για παράδειγµα, όχι, δεν ισχύει πως τα ιδιωτικά κανάλια δεν έκαναν απεργίες για το «µαύρο» στην ΕΡΤ και το ξέρει αυτό ο κ. Τσίπρας. Χαίροµαι που εκείνη την ώρα η Ειρήνη το υπενθύµισε. Άλλωστε και το Star κινδυνεύει να δει σε λιγότερο από 3 µήνες να πέφτει «µαύρο» και οι εργαζόµενοι έχουν παρόµοιες αγωνίες µε εµάς. ∆εν κρίνω τους υπόλοιπους συναδέλφους και σίγουρα δεν ήταν υποχρεωµένοι να κάνουν ερώτηση µόνο γι’ αυτό το µείζον θέµα της επικαιρότητας.

Όταν διάβασες την ανάρτηση του κ. Πολάκη, πώς αντέδρασες;

Ξαφνιάστηκα που είδα πως ήταν «εµπνευσµένη» από αναρτήσεις sites του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει, δηλαδή σχεδόν copy paste. ∆εν ξαφνιάστηκα, όµως, από την ίδια την επίθεση, γιατί ο κ. Πολάκης ακολούθησε µια... γνωστή στρατηγική του! Την (πολιτική) άµυνα µέσω της επίθεσης. Αυτό που πραγµατικά µε στενοχώρησε ήταν που δεν είχε/δεν είχαν την ευαισθησία να µη χρησιµοποιήσουν για την «προπαγάνδα» τους µια φωτογραφία, µέσα στην οποία ήταν και µια συνάδελφος που έχει φύγει από τη ζωή. Η Κατερίνα Γκίκα που ήταν κολλητή µου φίλη. Αυτό µε εξόργισε. Όχι η επίθεση του κ. Πολάκη. Ο κ. Πολάκης κρίνεται, όπως κρίνοµαι κι εγώ!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved