Ανατροπή! Ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»
Media

Ανατροπή! Ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με την εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η Φαίη Σκορδά και η νέα ομάδα της ξεκινούν σε λίγες μέρες και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», το Rising star θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, ο Γιώργος Λιάγκας θα βγαίνει κάποιες μέρες στο Πρωινό, όπως είχε αποκαλύψει και το Nassos blog, ώστε να κάνει «τονωτικές ενέσεις» στην εκπομπή. Φαίνεται πως το καθημερινή εκπομπή του ζευγαριού στο Έψιλον έχει φέρει προβληματισμό στον ΑΝΤ1...

Καλεσμένος ήταν ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μελάς, ο οποίος ανέφερε ότι: «To Rising star θα ξεκινήσει αρχές Δεκέμβρη».
Σε ερώτηση της Τζορτζέλας Κόσιαβα «Αν θα γίνει ανατροπή και ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι στο πρωινό» τόνισε: «Είναι σίγουρο ότι θα τον δούμε και στο καθημερινό ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει ανταγωνισμός και αναφέρομαι στον Κρατερό Κατσούλη και στην Κατερίνα Καραβάτου. Σίγουρα έχει ανάγκη το πρωινό να ενισχυθεί, Την παρέμβαση του Γιώργου Λιάγκα την θεωρώ δεδομένη... Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βάλει τη σφραγίδα του στο πρωινό... Το σχόλιο του Λιάγκα θα λείψει, αλλά θα το βρουν από αλλού». Σε υποθετική ερώτηση της Καινούργιου αν ο ΑΝΤ1 επιβάλλει στον Γιώργο Λιάγκα την επιστροφή του στο Πρωινό, εάν τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά, ο δημοσιογράφος απάντησε «ακόμα και 2% τηλεθέαση να κάνει ο ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να επιβάλλει στον Γιώργο την επιστροφή του»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved