Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση»
Media

Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση»

Η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη σε συνέντευξή της μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση ενώ παραδέχτηκε πως δεν της λείπει καθόλου.

Η τηλεόραση δεν σου λείπει καθόλου;

Όχι, δεν μου λείπει. Το σινεμά και ο κινηματογράφος, όμως, μου λείπουν. Βλέπω, άλλωστε, πολλές ταινίες, πηγαίνω συχνά σινεμά. Είμαι σινεφίλ. Ο κινηματογράφος σού δίνει την ελευθερία χρόνου να κάνεις κι άλλα πράγματα παράλληλα. Με την τηλεόραση δεν είναι έτσι. Όταν έχεις καθημερινά ένα δεκάωρο ή ένα δωδεκάωρο γύρισμα, με τι κουράγιο και αντοχή να καταπιαστείς με μια άλλη δουλειά; Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο παράλληλα. Δυστυχώς! Ο κινηματογράφος είναι η ζωή μου. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω πολλές ταινίες. Θέλω να κάνω ποιοτικές δουλειές.

Ούτε με την παρουσίαση θα ήθελες να ασχοληθείς, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί σου ηθοποιοί;

Όχι, όχι (το ξανασκέφτεται). Εντάξει, μην είμαι και απόλυτη. Γιατί, μπορεί να βγει η συνέντευξή μας και του χρόνου να με δεις να παρουσιάζω κάτι και να με βρίσεις! (γελάμε). Δεν είναι καλό να λες «ποτέ». Αλλά, αν ήταν κάτι που να αφορούσε το αντικείμενό μου, υπό όρους και προϋποθέσεις κατάλληλες, θα το έκανα. Αν με ρωτάς αν θα συμμετείχα ως ένα μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας όμως, θα σου έλεγα όχι. Σου απαντώ με τα τωρινά δεδομένα.

Δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι, όταν κάποιος απέχει τηλεοπτικά, το όνομά του, «πέφτει» στο «χρηματιστήριο» των celebrities;

Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό. Καλό είναι να παίρνεις μικρές ανάσες. Ακόμα και απ’ το blog που έχω, αν κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά και πιο ποιοτική, το κοινό που μας ακολουθεί πιστεύω πως θα αυξηθεί.

Δεν είναι το ίδιο, όμως, με την τηλεόραση…

Το ξέρω, αλλά δεν θεωρώ καλό να κάνεις τα πάντα μόνο και μόνο για να βρίσκεσαι μπροστά στο γυαλί! Δεν με αφορά αν θα χάσω τη δημοφιλία μου – αν αυτό δεν βασίζεται κάπου που εμένα προσωπικά να με καλύπτει. Όλοι οι ηθοποιοί κάνουν κάθε χρόνο σειρές; Χάθηκαν όλοι; Εξαφανίστηκαν; Όχι! Επομένως, όταν μου έρθει μία καλή πρόταση -σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα- θα το κάνω. Μου αρέσει η δουλειά μου, δεν τη σνομπάρω καθόλου.

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved