Φωτεινή Αθερίδου: Θα παίζει και θα υπογράφει το σενάριο του νεότερου ζευγαριού της «Μουρμούρας»
Media

Φωτεινή Αθερίδου: Θα παίζει και θα υπογράφει το σενάριο του νεότερου ζευγαριού της «Μουρμούρας»

Η Φωτεινή Αθερίδου εκτός από την παρθενική της εμφάνιση στη τηλεόραση θα γράφει και το σενάριο για το νεαρό ζευγάρι της «Μουρμούρας».

Και φέτος έρχεται η Μουρμούρα . Σε βρήκε προετοιμασμένη αυτή η πρόταση ή πιστεύεις πως ήρθε γρήγορα στον δρόμο σου και σε αιφνιδίασε λιγάκι;

Όχι, δεν αισθάνθηκα αιφνιδιασμένη, επειδή από τη στιγμή που τελείωσα τη σχολή και έκανα και κάποια πράγματα, δεν θεωρώ ότι ήρθε και τόσο γρήγορα για να με αιφνιδιάσει. Αλήθεια, αυτή η πρόταση για τη Μουρμούρα πώς προέκυψε Ξαφνικά, όπως προκύπτουν τα πάντα. Γνώριζα ότι έψαχναν για νέα πρόσωπα, επικοινωνήσαμε και έτσι είμαστε τώρα εδώ.

Φαντάζομαι πως οι πρώτες συζητήσεις που έγιναν ήταν για να συμμετάσχεις στη σειρά...

Αυτό είναι αλήθεια. Αρχικά μιλήσαμε για να μπω στη σειρά, αναλαμβάνοντας τον γυναικείο ρόλο στο νέο ζευγάρι που θα έμπαινε στην ιστορία και μετά προέκυψε και το σενάριο.

Υπογράφεις και το σενάριο του νέου ζευγαριού που θα δούμε να εντάσσεται στη σειρά και κρατάς και τον γυναικείο ρόλο. Αγχώνεσαι περισσότερο ως ηθοποιός ή ως σεναριογράφος;

Αγχώνομαι και ως σεναριογράφος και ως ηθοποιός, γιατί δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση, δεν ξέρω από τηλεόραση, οπότε όλο αυτό ήταν και είναι μία τεράστια πρόκληση για μένα. Η τηλεόραση έχει άλλους ρυθμούς, άλλη φιλοσοφία, άλλη τεχνική.

Επειδή μου μιλάς και έχεις μια χαρά κι έναν μεγάλο ενθουσιασμό για όλο αυτό που σου συμβαίνει, να υποθέσω πως τα νέα, τα δύσκολα δεν σε τρομάζουν, αλλά σε... πεισμώνουν. Δεν φοβάμαι να βουτήξω στα βαθιά, γιατί μόνο έτσι μπορώ να ανακαλύψω νέους κόσμους, νέες εμπειρίες, να γίνω δημιουργική, να νιώσω ότι προχωράω, ότι εξελίσσομαι.

Και μετά από αυτή την πρώτη... βουτιά στα βαθιά νερά της τηλεόρασης και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Πώς αισθάνεσαι;

Υπέροχα... Τώρα, δε, που έχω ολοκληρώσει τη συγγραφή ήδη των 22 πρώτων επεισοδίων, έχω και μία παραπάνω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι το ' χω, το παλεύω και πως θα τα καταφέρω.

Πηγή:Tv εθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved