Αποστόλης Τότσικας: Οι διαφωνίες με τον Ανδρέα Γεωργίου και η συνέχεια του «Μπρούσκο»
Media

Αποστόλης Τότσικας: Οι διαφωνίες με τον Ανδρέα Γεωργίου και η συνέχεια του «Μπρούσκο»

Ο Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξή του μίλησε για τις διαφωνίες με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη συνέχεια του «Μπρούσκο».

Ξεκινάω με τον τέταρτο κύκλο του Μπρούσκο. Όντως κάποια στιγμή, όπως γράφτηκε, σκέφτηκες να μη συνεχίσεις στη σειρά;

Όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω έχω μάθει το ποτέ μη λες ποτέ και το ποτέ μη λες όχι . Μιλήσαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου, την παραγωγή και το κανάλι και προχωρήσαμε κανονικά. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.

Υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαφωνίες με τον Ανδρέα Γεωργίου. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Εννοείται! Αν δεις και την τελευταία ανάρτηση που κάναμε στα social media είμαστε πολύ άσχημα τσακωμένοι. Παίζουμε ξύλο και στα διαλείμματα των γυρισμάτων μας πηγαίνουν σε σχολή καράτε! (γέλια) Είναι αστεία όλα αυτά. Ο Ανδρέας είναι πάρα πολύ φίλος, τον ξέρω χρόνια, με ξέρει και εκείνος. Ακόμη και κάποιες διαφωνίες να υπάρξουν βρίσκουμε τον τρόπο να τις λύνουμε. Όλα αυτά είναι μια πολύ καλή τροφή για κιτρινισμό. Όλοι ξέρουμε ότι το Μπρούσκο πάει απίστευτα καλά σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και πλέον ταξιδεύει ανά τον κόσμο σε πολλές χώρες. Η επιτυχία του Μπρούσκο είναι τεράστια.

Έρχομαι στις εξελίξεις των νέων επεισοδίων. Όσα πέρασε ο Σοφής τον έχουν αλλάξει ως χαρακτήρα; Τον έχουν σκληρύνει; Σίγουρα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει μαλακώσει και λόγω της κόρης του. Η μικρή τον προσγειώνει. Ο Σήφης είναι σε μια φάση που έχει αφήσει πίσω του ης κόντρες και προσπαθεί να κλείσει τα θέματα από το παρελθόν ώστε να είναι όλοι καλά και όλοι χαρούμενοι. Υπάρχουν βέβαια διαφωνίες και εντάσεις με κάποιους χαρακτήρες της σειράς όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια αλλά κινούνται σε λογικά πλαίσια.

Θα ήθελα να μου αποκαλύψεις λίγα πράγματα για τα προσεχώς. Τι θα γίνει με το πτώμα που ανακάλυψαν Σήφης και Αχιλλέας και η ρόλο παίζει σε όλο αυτό το σκηνικό η Μελίνα;

Με κάποιο τρόπο είναι μπλεγμένη και η Μελίνα σε όλο αυτό αλλά όπως θα δούμε χωρίς να έχει κάποια ευθύνη. Είναι ένα περίπλοκο σκηνικό το οποίο θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Το σίγουρο είναι πως πλέον Σήφης και Αχιλλέας έρχονται πιο κοντά και βέβαια και ο Σήφης με τη Μελίνα ως φίλοι. Δένονται περισσότερο. Σαν ομάδα. Θα τους δούμε να κινούνται από κοινού προκειμένου να ανημετωπίσουν κάποιες καταστάσεις. Ο Σήφης και ο Αχιλλέας αντιλαμβάνονται πως πλέον δεν υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους. Γίνεται μια καινούργια αρχή μεταξύ τους.

Πηγή: tv εθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved