Πέτρος Λαγούτης: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στις «Προδοσίες»
Media

Πέτρος Λαγούτης: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στις «Προδοσίες»

Ο Πέτρος Λαγούτης ξαναμπήκε στην διαδρομή Αθήνα-Κύπρος και είναι ενθουσιασμένος γι’ αυτό. 

Ξαναμπήκατε στη διαδρομή Αθήνα-Κύπρος...

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα και πολύ εκτός. Γύρω στους έξι μήνες μόνο»

Τι είδους άνθρωπος είναι ο Στέφανος;

«Είναι γιατρός, μάλλον κουρασμένος από το γάμο του και ζει ένα παρήγορο αλλά σύντομο ερωτάμε τη Ζωή. Στη συνέχεια, βέβαια, θα τον δούμε να προσπαθεί να σώσει το γάμο με τη Μυρτώ, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλει. Είναι μπερδεμένος σε πολλά θέματα. Και στην πορεία, η Μυρτώ θα μάθει για την απιστία του, αλλά θα έχει και τα δικά της ερωτικά μπλεξίματα. Γενικότερα, ο Στέφανος είναι ευαίσθητος, τρυφερός και μοιάζει λίγο στον πατέρα του, τον Ανδρέα. θέλει πραγματικά να φτιάξει τη σχέση του με τη Μυρτώ π το κάνει λόγω της απρόσμενης εγκυμοσύνης; Νομίζω ότι πιο πολύ προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι θέλει να φτιάξει τη σχέση του, παρά ουσιαστικά θέλει να το κάνει. Μπαίνουν κάποια «πρέπει» στο μυαλό του και προσπαθεί να τα επιβάλει στον εαυ,τό του. Ψάχνει να βρει τη Ζωή. Για ποιο λόγο; θέλει να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ζωή μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μυρτώς κι εξαφανίζεται, όμως ο Στέφανος το αγνοεί. Η εξαφάνιση της είναι πολύ απότομη. Ο ίδιος λογάριαζε να δουλέψει γα τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και παραιτήθηκε από το νοσοκομείο, για να πάει μαζί με τη Ζωή στη Μυτιλήνη. Στη μέση υπάρχει και ο Άρης, κι ένας παλιός έρωτας με τη Ζωή, για τον οποίο ο Στέφανος επίσης δεν ξέρει τίποτα. 'Οντως. Θα δείξει φοβερή προσωπικότητα και θα κάνει πίσω στο θέμα της Ζωής»

Όταν τους βλέπει μαζί στο πλοίο του Παυλίδη τι νιώθει;

«Παθαίνει σοκ. Βλέπει τη Ζωή, η οποία είναι δίπλα στον Άρη και δεν είναι σίγουρος γιατί είναι εκεί. Όμως, δεν βιάζεται να ζητήσει εξηγήσεις από τον αδελφό του»

Όταν γνωρίζει τον Παύλο, διαισθάνεται ότι μπορεί να διεκδικήσει τη Μυρτώ;

«Νομίζω ότι το νιώθει από την αρχή όταν τους βλέπει μαζί σε μια εκπομπή κι αισθάνεται απειλή από την πλευρά του. Γι' αυτό και του ζητά να απομακρυνθεί από τη γυναίκα του. Είναι ξεκάθαρος σ’ αυτό, αλλά και ξεκάθαρη η έλξη ανάμεσα στον Παύλο και τη Μυρτώ. Κάποια στιγμή, όμως, ο Παύλος μπαίνει στη μέση σε μια υπόθεση που αφορά τον Ανδρέα και τον Άρη, βοηθάει σε ένα μπλέξιμο που προκύπτει κι έτσι ο Στέφανος συγκρατεί συναισθήματα και παρορμήσεις»

Ανάμεσα στον Στέφανο και τον Άρη υπάρχει μεγάλο δέσιμο. Θα σπάσει κάποια στιγμή αυτός ο δεσμός;

«Μέχρι εκεί που ξέρω, ο δεσμός δε έχει σπάσει. Ακόμη και όταν ο Στέφανος σιγουρεύεται ότι ο αδελφός του είναι ζευγάρι με τη Ζωή, αντιδρά ήρεμα και δεν προχωρά σε αντιπαραθέσεις»

Υπάρχει και μια πρώτη επαφή με τη μητέρα του , τη Λουίζα. Θέλει να τη γνωρίσει;

«Αυτή η γυναίκα εμφανίζεται στη ζωή τους, με τη συγκατάθεση του Ανδρέα γίνεται επαφή με τον Στέφανο και είναι μια γλυκιά στιγμή. Ο ίδιος έχει καταλάβει ότι ο πατέρας του ήταν απόλυτος και, ίσως, πολύ αυστηρός με όσα έγιναν με τη μητέρα του κι έχει τη διάθεση να τη γνωρίσει» είπε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved