Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για το ρόλο της στη νέα σειρά του “Star” «Ζωή μου»
Media

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για το ρόλο της στη νέα σειρά του “Star” «Ζωή μου»

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, σύμφωνα με την Κατερίνα Γερονικολού, πρωταγωνίστρια στο σίριαλ του Star που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα.

Μυστικά, ίντριγκες, προδοσία, ανατροπές, έρωτας, αφοσίωση και ανιδιοτελής αγάπη συνθέτουν το παζλ της νέας καθημερινής σειράς «Ζωή μου» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (3.30 μ.μ) στο Star.

Οι σχέσεις τριών γυναικών οι οποίες μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο, η φιλία τους που άντεξε στο χρόνο και η προσωπική τους διαδρομή «ζωντανεύουν» στους δέκτες μας. Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού υποδύεται τη βασική ηρωίδα, τη Δήμητρα Χαρίτου, της οποίας η ζωή αλλάζει μέσα σε μια στιγμή. «Η Δήμητρα είναι ηθοποιός. Πρόκειται για μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα αλλά και έντονη παιδικότητα. Αν και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη στη δουλειά της, της αρέσει να την φροντίζουν για να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.
Δεν είναι ανεξάρτητη. Έχει μεγαλώσει στο ορφανοτροφείο μαζί με τις φίλες της και ουσιαστικά αναζητά την πατρική φιγούρα. Όταν όμως ο σύζυγός της, χάνεται, την επομένη του γάμου τους, εκείνη αποκτά το ρόλο της μητέρας ύστερα από μια σειρά γεγονότων αλλά την ίδια στιγμή θα έρθει αντιμέτωπη με τον έρωτα σε μια νέα του μορφή. Με τη μορφή του πάθους και ότι αυτό προκαλεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και οτιδήποτε είναι αβέβαιο και ανασφαλές» λέει η Κατερίνα Γερονικολού στο «TV Εθνος».


Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς που υπογράφει η Καρμέλα Κατσαμένη (το ομότιλο βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο), οι τρεις φίλες η Δήμητρα Χαρίτου, η Στέλλα Κοντού και η Μαρία Πολέμη μεγαλώνοντας επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές όμως παρέμειναν κολλητές φίλες. Η Δήμητρα είναι ερωτευμένη με τον Αγη Δρούση και για πρώτη φορά γίνεται μέλος μιας οικογένειας. Αλλα οι γονείς του ο Ηλίας και η Νίνα Δρούση ανήκουν σε μια παντοδύναμη δυναστεία, που ελέγχει χρόνια το νησί, με άπειρα σκοτεινά μυστικά.


Ολα αλλάζουν όταν την επόμενη ημέρα του λαμπερού γάμου της Δήμητρας και του Αγη εκείνος δολοφονείται. «Οσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Δηλαδή μια στιγμή είναι αρκετή για να ανατρέψει τα πάντα. Οποιος έχει βιώσει έντονα γεγονότα συνειδητοποιεί ότι έτσι είναι η ζωή. Αφενός άδικη και αφετέρου εντελώς ανατρεπτική. Η ηρωίδα που υποδύομαι καλείται από τα πρώτα κιόλας επεισόδια να αγαπήσει τη μικρή Ζωή και όλοι οι χαρακτήρες της σειράς καλούνται να αγαπήσουν τη ζωή τους και ανάλογα με το πως την αντιμετωπίζουν ο καθένας, παίρνει τον δρόμο του και λειτουργεί ανάλογα» προσθέτει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved