Φωτεινή Αθερίδου: «Τα πάντα τα κάνω βάσει της επιθυμίας μου»
Media

Φωτεινή Αθερίδου: «Τα πάντα τα κάνω βάσει της επιθυμίας μου»

Τι κι αν η Φωτεινή Αθερίδου είναι μόλις 25 ετών; Έχει προλάβει κι έχει δημιουργήσει τη δική της θεατρική ομάδα, έχει παίξει στο θέατρο, έχει υπογράψει δικά της θεατρικά, έχει γράψει στιχάκια για τραγούδια.

Τελικά είναι φύσει καλλιτεχνικό πλάσμα;
«Μάλλον, αν και δεν έχω κάτσει να το καλοσκεφτώ ... Απλώς θέλω να κάνω ό,τι μου αρέσει, ό,τι με εκφράζει, ό,τι με γεμίζει...»

Αρα, ήταν κι εκείνη ένα από εκείνα τα κοριτσάκια που μικρά έπαιζαν και τραγουδούσαν μπροστά από τον καθρέφτη της μαμάς;
«Ημουν κι εγώ ένα τέτοιο κοριτσάκι, μόνο που δεν εκδήλωνα τόσο έντονα το ενδιαφέρον μου και την αγάπη μου για τον χώρο του θεάτρου και της έκφρασης γενικότερα. Εξέφρασα τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες αρκετά αργότερα και εξέπληξα τους πάντες».


Όσο για τον λόγο που ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι; «Και τη θεατρική ομάδα που δημιούργησα στο ξεκίνημά μου, τη δημιούργησα γιατί πολύ απλά ήθελα να παίξω μαζί με τους φίλους μου. Ξέρεις, δεν κάθομαι να κάνω σχέδια και να προγραμματίζω πράγματα και να τα μελετώ με την έννοια ότι τώρα θα κάνω αυτό, για να κάνω μετά το άλλο, για να καταφέρω εκείνο. Τα πάντα τα κάνω βάσει της επιθυμίας μου, βάσει των «θέλω» μου και ό,τι γίνει!», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved