Δίδυμα φεγγάρια: Καταιγιστικές εξελίξεις - Αγωνία για τη ζωή του Παύλου
Media

Δίδυμα φεγγάρια: Καταιγιστικές εξελίξεις - Αγωνία για τη ζωή του Παύλου

Από 'κείνη τη νύχτα που αποφάσισαν να διαγράψουν το παρελθόν κάνοντας μία νέα αρχή στη ζωή τους, ο Παύλος και η Αλίκη είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Οι δυο τους απολαμβάνουν καθημερινές στιγμές μαζί, προσπαθώντας παράλληλα να λύσουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά διάστηματα τόσο με την Αγάπη όσο και με την Ελισάβετ. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ευτυχία και η ηρεμία τους επισκιάζονται εντελώς ξαφνικά.

Όλα ξεκινούν όταν η Αλίκη, θέλοντας να μάθει τα πάντα για τη ζωή του αγαπημένου της, τον ρωτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, πιστεύοντας πως θα της αποκαλύψει την αλήθεια. Εκείνος, όμως, περήφανος για τον εαυτό του, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα αυτό. Ωστόσο, το επόμενο πρωί μία ξαφνική λιποθυμία που έχει μπροστά στα μάτια της Αλίκης ταράζει την τελευταία. Η γυναίκα, σαστισμένη από το γεγονός, ειδοποιεί αμέσως την Αρετή. Έπειτα από λίγα λεπτά, ο Παύλος ανακτά τις αισθήσεις του και, πάρα τις έντονες πιέσεις της Αρετής και της Αλίκης να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αρνείται πεισματικά.

Τότε, μην έχοντας άλλη επιλογή, θορυβημένες, καλούν έναν γιατρό στο σπίτι για τον εξετάσει. Παράλληλα, η Αλίκη διαισθάνεται ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί και ότι εκείνος δεν θέλει να αποκαλύψει σε κανέναν το πρόβλημα της υγείας του. Έτσι, επιθυμώντας μονάχα το καλό του, πηγαίνει στο μοναστήρι και συναντά τον μοναχό Αμβρόσιο, με σκοπό να πείσει τον Παύλο να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις του.

Στο μεταξύ, ο τελευταίος γνωρίζει πως η υγεία του είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά αρνείται να το αποκαλύψει. Αίγες ώρες μετά κάθεται μόνος στο γραφείο του και συντάσσει μία καινούργια, ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία ανατρέπει τα πάντα. Και ενώ η Αλίκη βρίσκεται σε πανικό, καθώς δεν έχει βγει στιγμή από το μυαλό της το πρόβλημα με την υγεία του συντρόφου της, εκείνος συναντά την Ελισάβετ και της ανακοινώνει ηώς θα τη βοηθήσει να ανοίξει το κομμωτήριο που τόσο πολύ ονειρεύεται.

Φυσικά, αυτή του η κίνηση ενθουσιάζει την κοπέλα. Αίγες μέρες μετά, ο Παύλος ανακοινώνει σε όλους πως πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και ότι πρόκειται να επιστρέψει σε λίγες μέρες. Όμως, όταν φεύγει από το σπίτι του, πηγαίνει κρυφά από όλους στο νοσοκομείο!
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved