Τι λέει η Μπεκατώρου για την αλλαγή ώρα του «Σουκου» και τον Νίκο Μουτσινά
Media

Τι λέει η Μπεκατώρου για την αλλαγή ώρα του «Σουκου» και τον Νίκο Μουτσινά

Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει με το «ΣουΚου» αλλά στην μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1. 

Ποια είναι τα συναισθήματα εν όψει της τηλεοπτικής πρεμιέρας;

«Πάντα κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, ίσως επειδή έχει περάσει καιρός και έχουν μεσολαβήσει οι διακοπές, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά, να δω τους φίλους μου εκεί. Νιώθω πάντα μεγάλη νοσταλγία και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη χαρά. Μου έχει λείψει απίστευτα όλο αυτό και ανυπομονώ να ξεκινήσω»

Και ξεκινάς όχι με πρωινό αλλά με... ΣουΚου. Πώς νιώθεις για αυτή την αλλαγή στην ώρα;

«Ναι ξεκινάμε με ΣουΚου! Μπορώ να σου πω ότι νιώθω καλύτερα, μου αρέσει περισσότερο κι αυτό γιατί τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου τα έχω συνδυάσει με πολύ ωραίες στιγμές της ζωής μου και πιο χαλαρές καταστάσεις. Έχω την εντύπωση πως και στην ομάδα ταιριάζει πιο πολύ, νομίζω ότι είναι πιο ωραία»

Φέτος δεν θα είναι στην παρέα ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δήλωσε πως ο λόγος που δεν ήθελε να συνεχίσει είναι γιατί δεν του πάει το πρωινό. Μήπως τελικά βιάστηκε; Έκανε λάθος;

«Η αλήθεια είναι πως δεν το ξέραμε τότε που το αποφάσισε. Ωστόσο, δεν θεωρώ πως ο Νίκος πήρε κάποια-λάθος απόφαση, ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει. Φέτος, κάνει κάτι πάρα πολύ ωραίο με την πολύ αγαπημένη του συμπαρουσιάστρια με την οποία έχουν και απίστευτη χημεία. Εγώ για τον Νίκο μόνο καλά έχω να πω και να θυμάμαι. Πέρασα πολύ ωραία, τον εκτιμώ και ως επαγγελματία αλλά και ως άνθρωπο και του εύχομαι τα καλύτερα» είπε στο Τηλεκοντρόλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved