Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση»

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της σχολίασε την κατάσταση στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Όσον αφορά στο «YFSF», έχεις κάποια ενημέρωση;

Είναι πολύ νωρίς. Ακόμα δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά νομίζω ότι το κανάλι αν έχει τη δυνατότητα να το βγάλει στον αέρα πιστεύω ότι θα το κάνει γιατί είναι ένα σόου το οποίο και στην τρίτη του χρονιά αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Είναι δηλαδή κάτι το οποίο θα ήθελες να κάνεις ξανά;

Το λαχταράω! Θεωρώ πως είναι απάτα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, τρελαίνομαι! (γέλιο) Είναι μια πολύ δύσκολη εποχή γενικότερα και ειδικότερα για τα κανάλια.

Εσύ πώς το βλέπεις όλο αυτό;

Να σου πω την αλήθεια, όταν συνέβη όλο αυτό στα τέλη του καλοκαιριού νόμιζα ότι κάποιος μας κάνει πλάκα. Αν μου έλεγες πριν από λίγο καιρό ότι κάποιος το έχει προβλέψει να γίνει, θα σε έλεγα τρελή. Δεν μου, αρέσει καθόλου όλο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, αλλά και γενικά δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου. Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση γιατί έχω φίλους που δουλεύουν σε άλλα κανάλια, έχω ανθρώπους που αγωνιούν αν θα έχουν δουλειά αύριο. Αγωνιούν γιατί έχουν φτιάξει τη ζωή τους με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αυτό με έναν άλλο μη συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί να γκρεμιστεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ.

Πηγή: Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved