Λίλιαν Αρχοντή: «Στον Ρώμα χρωστάω την αγάπη του κόσμου από την τηλεόραση»
Media

Λίλιαν Αρχοντή: «Στον Ρώμα χρωστάω την αγάπη του κόσμου από την τηλεόραση»

Η Λίλιαν Αρχοντή μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που την έκανε γνωστή.

Στο χώρο της υποκριτικής βρίσκεσαι πολλά χρόνια. Έχεις κάνει αυτό που θέλεις;

Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο. Οι ρόλοι στην τηλεόραση με έχουν καλύψει αρκετά. Ήταν διαφορετικοί, χαρακτηριστικοί και κόντρα σε μένα, έχω γεμίσει από αυτό, αλλά ποτέ δεν σταματάω. Η δουλειά μου είναι μέσω βιοπορισμού, δυστυχώς για μένα, δεν είναι για όλους, ίσως τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσα να επιλέξω, δεν ήμουν στη φάση την πολύ άνετη, για να πω ότι θα επιλέξω, δεν έκανα πράγματα που να με προσβάλλουν και να μου χαλάσουν την εικόνα μου. Αναγκάστηκα όμως σε πράγματα που αν ήμουν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, θα έλεγα «όχι», δεν μπορούσα να επιλέξω.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία ζωής που βίωσες;

Ίσως τη βιώνω τώρα, είναι αυτή η ανεργία, η δυσκολία που ζει ο κόσμος. Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω πολύ στον Θεό και τον δοξάζω, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, από τη δραματική σχολή, τη χρόνια που βγήκα εγώ, σχεδόν όλη μου η τάξη άλλαξε επάγγελμα. Κάνουμε τέχνη, δίνουμε την ψυχούλα μα5, τα οικονομικά έχουν πέσει πάρα πολύ, βομβαρδιζόμαστε... Στο ξεκίνημα μου βρέθηκαν άνθρωποι που με εκτίμησαν και με αγάπησαν. Όλους μας χτυπάνε πίσω από την πλάτη μας, όλους μας κουτσομπολεύουν... Στη σχολή είχα εξαιρετικοί δασκάλους, όπως ο Τίτος Βανδής, που ήμουν και :γραμματέας του, η Ελένη Χατζηαργύρη, ο Χρήστος Τσάγκας, η Όλγα Τουρνάκη, ο σκηνοθέτης Γιώργος Θεοδοσιάδης, ο Άγγελος Αντωνόπουλος... ανθρώπους που με αγκάλιασαν ως καθηγητές. O θεοδοσιάδης δεν ήθελε να δουλεύουμε, αλλά είχα συμμάχους μου τον Βανδή και τον Αντωνόπουλο, που το έκρυψαν, να μην το μάθει και με διώξει από τη σχολή. Έπαιζα στο θέατρο, ενώ παράλληλα ήμουν στη σχολή, κι ευχαριστώ τον αείμνηστο Βαγγέλη Λιβαδά, που ενώ έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη, δεν νομίζω να τον έχει ευχαριστήσει κανείς. Ο Βαγγέλης και η Σμαρούλα Γιούλη με εκτίμησαν, με αγάπησαν σαν παιδί τους, κι έμεινα σε δουλειές τους. Από εκεί γνώρισα τον Χάρη Ρώμα, που είναι μεγάλο κομμάτι της ζωή5 μου. Είμαι παιδί του ΑΝΤΙ και χρωστάω πολλά στην οικογένεια Κυριακού.

Πώς είναι η σχέση σας με τον Χάρη Ρώμα;

Σ' εκείνον χρωστάω την αγάπη του κόσμου από την τηλεόραση. Πλανιέται χρόνια στον αέρα το «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη», από το σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης». Με αγαπάνε κι εμένα και το παιδί μου. Είμαι άνθρωπος που δεν δίνω δικαιώματα, είμαι ταπεινή, στην οικογένεια μου, στο σπίτι μου, κρατάω χαμηλούς τόνους, δεν κουτσομπολεύω, ό,τι ακούω μένει εκεί.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved