Πρωταγωνιστής από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» αποκαλύπτει: «Έκλαιγα όλο το βράδυ»
Media

Πρωταγωνιστής από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» αποκαλύπτει: «Έκλαιγα όλο το βράδυ»

Πρωταγωνιστής της σειράς «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του και αποκαλύπτει τον λόγο που έκλαιγε όταν του προτάθηκε ο ρόλος.

Πώς σας έγινε η πρόταση για τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»; Φοβηθήκατε προτού πείτε το «ναι»;
«Αν φοβήθηκα, λέει! Το προηγούμενο βράδυ έλεγα να πω ότι έσπασα το χέρι μου ή το πόδι μου και να το σκηνοθετήσω για να μην πάω. Μάλιστα είχα πει στον Αλέξανδρο Ρήγα μια φοβερή αμοιβή για να μου απαντήσει «όχι» όταν θα το ακούσει, αλλά μου την έδωσε! Οταν μπήκα μέσα στον χώρο των γυρισμάτων έπαθα μεγάλο σοκ, αλλά ευτυχώς εκεί με βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία μερικών ανθρώπων. Θυμάμαι ότι αμέσως η Τζέση Παπουτσή και η Χρυσούλα Διαβάτη μου είπαν «Είσαι καλός, μπράβο σου». Η Χρυσούλα με είχε δει στην Επίδαυρο, στις «Νεφέλες». Μη νομίζεις ότι είναι εύκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο», λέει ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε καθημερινή εφημερίδα.

Πώς βρήκατε τα «κουμπιά» του ρόλου του εκκεντρικού Ντίμη Τσιμισκή - Χόφμαν;
«Την πρώτη νύχτα έκλαιγα. Μου φάνηκε μια αιωνιότητα, αλλά ουσιαστικά μου πήρε μια εβδομάδα να το καταφέρω, το είδα μέσα από τα μάτια των άλλων. Οταν είδα ότι άρεσε στην Τζέση Παπουτσή και τη Χρυσούλα Διαβάτη και μετά στον κόσμο και στους πιο πάνω υπευθύνους είπα ότι το βρήκα. Το μυστικό για να βρεις τον ρόλο είναι μέσα από τη δουλειά και τα μάτια των άλλων ανθρώπων», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved