Αθηνά Οικονομάκου: «Κάθε φορά βουτάω στα βαθιά και όπου με βγάλει»
Media

Αθηνά Οικονομάκου: «Κάθε φορά βουτάω στα βαθιά και όπου με βγάλει»

Η Αθηνά Οικονομάκου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Η ηθοποιός μιλά στο Tv Έθνος για το ρόλο της και τη συμμετοχή της στης κωμική σειρά.

«Ήρθε στον δρόμο μου το καλοκαιράκι έτσι ξαφνικά και πραγματικά ήταν για μένα μια ευχάριστη έκπληξη. Μπορώ δε να σου εξομολογηθώ ότι ήταν μακράν η καλύτερη τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκα»

Έχουμε να κάνουμε με μια αισθηματική κωμωδία, με μια αισθηματική κομεντί; Ισορροπεί ανάμεσα στο χαμόγελο και τη συγκίνηση;
«Εχουμε να κάνουμε με μια καθημερινή κωμωδία, η οποία, όμως, όντως έρχονται στιγμές που ισορροπεί ανάμεσα στο γέλιο και τη συγκίνηση. Μάλιστα, πρέπει να σου πω πως θα έχουμε και στιγμές πλημμυρισμένες από black χιούμορ! Θέλω να πιστεύω πως με αυτήν τη δουλειά θα καταφέρουμε να βάλουμε λίγο χρώμα και λίγη αισιοδοξία στην καθημερινότητά μας»

Το ότι το «Ελα στη θέση μου» είναι μια κωμική σειρά ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που σε έκαναν να πεις το «ναι»;
«Γιατί αν εξαιρέσουμε την περσινή σου ιδιαίτερα σύντομη παρουσία στο Mega με τη «Χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου», σε έχουμε αγαπήσει μέσα από σειρές εντελώς δραματικές. Πιο δραματικές δεν έχεις... Τι να θυμηθώ, τη «Ζωή της άλλης», τα «Κλεμμένα Ονειρα»; Δεν σου κρύβω ότι το είχα ανάγκη να βρεθώ φέτος σε μια κωμική σειρά και όχι για να βγάλω προς τα έξω μία άλλη πτυχή του καλλιτεχνικού εαυτού μου. Αλλωστε κάνω ασταμάτητα θέατρο, όπου εκεί κρατώ διαρκώς διαφορετικά πρόσωπα και δεν σταματώ να «τσαλακώνομαι». Ηθελα πάρα πολύ να κάνω κωμωδία, γιατί ήθελα να περάσω έναν πιο ευχάριστο, πιο ανάλαφρο, πιο αισιόδοξο χειμώνα»

Σου πάει καλύτερα το δράμα ή η κωμωδία;
«Α, δεν μπαίνω σε τέτοιες σκέψεις... Κάθε φορά βουτάω στα βαθιά και όπου με βγάλει. Αρκεί να είναι συναρπαστικό το ταξίδι μου! Δεν με νοιάζει αν έχει να κάνει με κωμωδία, με κομεντί, με δράμα και ό,τι άλλο...», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved