Μέμος Μπεγνής: «Μετά τη δημοπρασία των αδειών υπήρχαν κάποια φιάσκα»
Media

Μέμος Μπεγνής: «Μετά τη δημοπρασία των αδειών υπήρχαν κάποια φιάσκα»

Ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας από τους πολλούς ηθοποιούς που δουλεύουν στην Κύπρο. Έχει γίνει πια οικονομικό καταφύγιο;

«Όταν το «ψωμί» μας είναι στην Κύπρο, γιατί να μην πηγαίνουμε; Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες παραγωγές πια γίνονται στην Κύπρο και εφέτος συγκεκριμένα θα γίνουν περισσότερα από 25 σίριαλ εκεί. Εννοείται ότι θα ήθελα να δουλεύω δίπλα στο σπίτι μου, αλλά είναι αλήθεια ότι και στην Κύπρο γίνονται αξιοπρεπείς δουλειές»

Τον αγχώνει ως άνθρωπο που δουλεύει στα κανάλια το θέμα των αδειών;
"Τελικά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τα κανάλια, γιατί βλέπουμε ότι μετά τη δημοπρασία των αδειών υπήρχαν κάποια φιάσκα. Ακόμη είμαστε σε ανακατατάξεις και εγώ πίστευω ότι στην Ελλάδα θα γίνει αυτό που συμβαίνει πάντα: γίνεται ένας ντόρος για ένα ζήτημα, αλλά έπειτα αυτό ξεχνιέται και τα πράγματα συνεχίζουν να είναι όπως στο παρελθόν. Πιστεύω ότι στο τέλος τα κανάλια θα τα βρουν μεταξύ τους. Είμαι αισιόδοξος»

Θα έκανε ποτέ διαφήμιση για τράπεζα ή για δημόσιο οργανισμό;
«Εννοείται πως θα διαφήμιζα για τα λεφτά μια τράπεζα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που στην Ελλάδα κράζουν έναν άνθρωπο που κάνει μια δουλειά για να βγάλει τα προς το ζην του. Δεν εκδίδεται σε πορνεία, τη δουλειά του κάνει ο ηθοποιός και ανέκαθεν οι ηθοποιοί έκαναν διαφημίσεις. Δεν υπάρχουν ξένοι ηθοποιοί που κάνουν διαφημίσεις στην τηλεόραση;», λέει ο ίδιος στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved