Mέμος Μπεγνής: Μιλά για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Αρβανίτη
Media

Mέμος Μπεγνής: Μιλά για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Αρβανίτη

Φέτος ο Μέμος Μπεγνής επιστρέφει στην τηλεόραση δυναμικά με συμμετοχή σε δύο σειρές, στους 9 μήνες και στη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη...

«Κάνω γυρίσματα από τον Ιούλιο στην Κύπρο. Πρόκειται για έναν ρόλο guest που θα είναι μέχρι τέλους. Εμπλέκομαι στο ζευγάρι Ευγενίας Σαμαρά-Κωνσταντίνου Λάγκου, της Δάφνης και του Ανδρέα. Σχηματίζουμε ένα ερωτικό τρίγωνο, σε ένα σίριαλ που πήγε πολύ καλά πέρυσι και εδώ και στην Κύπρο»

Ποια ανατροπή θα προκαλέσει ο Δημήτρης που υποδύεται; «Είναι ένας δημοσιογράφος, παλιός φίλος του Ανδρέα, που θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι. Έρχεται, όμως, για να τον ξεσκεπάσει και να τον βάλει φυλακή. Τον προσεγγίζει ως φίλος, για να μην αποκαλυφθεί αυτό που πάει να κάνει. Ερωτεύεται τη Δάφνη και δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο πολύ πικάντικο. Η νέα δουλειά του Δημήτρη Αρβανίτη είναι μία φιλόδοξη καθημερινή σειρά. Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμη, γιατί τώρα στήνεται. Δεν γνωρίζουμε ποιο κανάλι θα την προβάλλει - είναι μυστικό. Μέσα Νοεμβρίου ξεκινάμε γυρίσματα. Τον Δημήτρη τον εκτιμώ, είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψουμε μαζί, μου αρέσουν οι δουλειές του. Είναι μία σειρά fiction, με μουσικά στοιχεία. Υποδύομαι έναν μουσικό, που τραγουδά κιόλας», λέει ο ηθοποιός στο Mtyv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved