Μπρούσκο: Η Χαρά συνεχίζει τον εκβιασμό της και…
Media

Μπρούσκο: Η Χαρά συνεχίζει τον εκβιασμό της και…

Επεισοδιακά ξεκινάει και αυτή η εβδομάδα για το αγαπημένο Μπρούσκο.

Ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος, όταν η Χαρά δεν του δίνει το χαρτί που θα δικαιολογεί τη μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό της. Κι επειδή αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την έμμεση παραδοχή του ίδιου, της Μελίνας και του Σήφη ότι εμπλέκονται στο θάνατο του αδερφού της, αρνείται να της δώσει τα χρήματα. Η Χαρά όμως συνεχίζει τον εκβιασμό προκειμένου να τα πάρει.

Ο Διαμαντής επιτίθεται στο Σήφη και την Αναστασία ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, σχετικά με το γεγονός ότι τον έχουν αφήσει έξω από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Παράλληλα τους ενημερώνει ότι ο πατέρας του συγκατοικεί πλέον με την Χρυσάνθη, αφήνοντάς τους εμβρόντητους. Της Κωνσταντίνας της έχει γυαλίσει ο αστυνόμος, αλλά συνεχίζει να κλείνει τυφλά ραντεβού εγκλωβίζοντας και τον Μηνά κουβαλώντας τον μαζί της.

«Προξενιό» στο Ματθαίο, προσπαθούν να κάνουν η Δήμητρα με το Νεκτάριο.. αφού γνωρίζουν μια κοπέλα που ενδιαφέρεται σοβαρά για εκείνον, τη Στέλλα. Το ρομαντικό ραντεβού του Σήφη και της Άλκηστης διακόπτεται απρόσμενα, όταν ο Αλκιβιάδης γυρνάει πίσω στο σπίτι και τους βρίσκει μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved