Media

Η πρώτη ένταση στο Πρωινό είναι γεγονός και φταίει η Jolie και o Pitt!

Gossip-tv Team

Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη με αφορμή το διαζύγιο των Brangelina και την ψυχολογία που έχουν τα παιδιά!

Αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Αυτό είναι ψυχικός εκβιασμός. Δεν με νοιάζει τι γίνεται με τον Pitt και τη Jolie. Αυτό που κάνουν ορισμένες γυναίκες να χρησιμοποιούν τα παιδιά, για να σπάσουν τα νεύρα στον πρώην σύζυγο είναι ψυχολογικός εκβιασμός. Θα έπρεπε να έχει τελειώσει αυτό το πράγμα. Τα παιδιά δεν ανήκουν ούτε στη μαμά ούτε στο μπαμπά».
Η δε Φαίη δήλωσε σε έντονο ύφος: «Σαφώς και τα παιδιά δεν πρέπει να τα χρησιμοποιεί κανείς για κανένα λόγο. Αυτό που λες αυτό που λες όμως ότι “κάποιες γυναίκες κάνουν” τι σημαίνει; Ξέρεις τι συμβαίνει σε ένα σπίτι; Στέφανε δεν το δέχομαι καθόλου. Είναι τα παιδιά και κανείς δεν τα χρησιμοποιεί. Αλλά “η μαμά να μη χρησιμοποιεί τα παιδιά” να μην είσαι απόλυτος».
Και κατέληξε:: «Για να περάσουμε σε άλλο θέμα, γιατί συγχυστήκαμε λίγο. Άκου εκεί “κάποιες μαμάδες”! Η μαμά είναι μαμά. Δεν μπορεί να είναι ή η μία πλευρά ή η άλλη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved