«Kara Sevda»: Ο Χακί Μπέη ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση και ο Ταρίκ κάνει πρόταση γάμου στη Μπανού
Media

«Kara Sevda»: Ο Χακί Μπέη ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση και ο Ταρίκ κάνει πρόταση γάμου στη Μπανού

Μυστικά έρχονται στο φως και ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων στη σειρά «Kara Sevda».

Ο Εμίρ θα επιχειρήσει να απομονώσει τη Νιχάν σε ένα απομακρυσμένο σπίτι με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν επιτέλους να έρθουν κοντά. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Νιχάν το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο μακριά του. Η Ζεϊνέπ, για άλλη μια φορά, θα βρεθεί μπλεγμένη.

Η Ασού καταφέρνει να σώσει τη Ζεϊνέπ την τελευταία στιγμή και στέλνει μήνυμα στον Εμίρ πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την βλάψει. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ, αποκαρδιωμένος απ’ την απόρριψη της Νιχάν, οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς να γνωρίζει ότι τα φρένα του είναι πειραγμένα.

Ο Οζάν επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και της ζητά να γυρίσει πίσω, εκείνη όμως φοβάται τον Εμίρ και αποφασίζει να κρατηθεί μακριά. Την ίδια ώρα, η Βιλντάν και ο Οντέρ θα βρεθούν τυχαία στο σπίτι της Λεϊλά και εκεί η Βιλντάν θα αποκαλύψει στην αδερφή της πως το σπίτι το πήρε πίσω εξαιτίας μιας συμφωνίας που έκανε με τον Οντέρ.

Η ξαφνική επίσκεψη του Εμίρ στο σπίτι της Ασού θα ταράξει την κοπέλα, καθώς την ίδια ώρα στο σπίτι της βρίσκονται ο Τουφάν με τον Χακί Μπέη. Η Νιχάν ξεκαθαρίζει στη Ζεϊνέπ πως δεν θα την κατηγορήσει μέχρι να βρει χειροπιαστές αποδείξεις για τις μηχανορραφίες της.

Η στιγμή της μεγάλης αλήθειας φτάνει καθώς ο Χακί Μπέη είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του απ’ τον Γκαλίπ. Η Νιχάν, για άλλη μια φορά, θα ζητήσει απ’ τον Κεμάλ να προστατέψει τον αδερφό της και να μην τον παραδώσει στην αστυνομία, πράγμα που ο Κεμάλ θα αρνηθεί. Ο Εμίρ απειλεί την Μπανού πως, αν δεν δεχτεί την πρόταση γάμου του Ταρίκ, η συμφωνία τους ακυρώνεται. Την ίδια ώρα, η Ζεϊνέπ προσπαθεί να εξηγήσει στη μητέρα της γιατί έφυγε απ'το σπίτι του συζύγου της και πόσο άσχημα της φερόταν η οικογένεια του. Η Νιχάν προσπαθεί να συνετίσει τον Οζάν και του εξηγεί πως η Ζεϊνέπ δεν είναι ειλικρινής, κάτι κρύβει και πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Ο Οζάν δεν πείθεται και η Ζεϊνέπ παίζει το τελευταίο της χαρτί, ζητώντας διαζύγιο, ξέροντας πως αυτό θα διαλύσει τον Οζάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved