Αντώνης Καρυστινός: Τι αποκάλυψε για τον ρόλο του στην σειρά «Αστέρας Ραχούλας»
Media

Αντώνης Καρυστινός: Τι αποκάλυψε για τον ρόλο του στην σειρά «Αστέρας Ραχούλας»

Ο Αντώνης Καρυστινός συμμετέχει στην σειρά «Αστέρας Ραχούλας». 

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και αποκάλυψε τι θα δούμε.

Τι κάνει ο Άρης Ζαγορίτης όταν τον γνωρίζουμε;

«Ο Άρης είναι από την περιβόητη Ραχούλα, είχε μεγάλο πάθος με το ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή τον κάλεσε μια μεγάλη ομάδα να παίξει. Μετά πέρασε στην προπονητική και γίνεται ο αδιάφθορος τύπος σε ένα χώρο, που συχνά κατηγορείται και είναι λίγο ύποπτος. Αυτό έχει κόστος στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, γιατί είναι παρορμητικός, δεν χρηματίζεται και γι' αυτό βρίσκεται εκτός δουλειάς εδώ και δύο χρόνια»

Η αλήθεια πάντα αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση.

«Η αλήθεια δεν είναι το μυστικό της ευτυχίας. Η αλήθεια των γεγονότων μπορεί να είναι αντικειμενική, αλλά η ερμηνεία είναι καθαρά προσωπικό πράγμα. Τι τον φέρνει πίσω στη Ραχούλα; Υπάρχει ένα σημαντικό γεγονός στο χωριό, το οποίο προκαλεί τους κατοίκους της Ραχούλας να ξαναφτιάξουν την ομάδα, ώστε να διεκδικήσουν ένα κονδύλι του ΕΣΠΑ για να κτίσουν ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Και περιμένουν να επιστρέψει ο Άρης για να ζωντανέψει τον Αστέρα απέναντι στον Κεραυνό από το Παραδείσο, το οποίο επίσης διεκδικεί το γήπεδο»

Πώς θα τον προσεγγίσει ο Μπάμπης, ο πρόεδρος του Αστέρα;

«Στήνει ένα τεράστιο θέατρο με όλο το χωριό για να τον προκαλέσει και να τον κρατήσει εκεί. Ξέρουν ότι η επαγγελματική και η προσωπική του ζωή δεν είναι στα καλύτερα της και έχουν σύμμαχο την κόρη του»

Με τη Μαργαρίτα πώς είναι τα πράγματα;

«Του θυμίζει πολλά ωραία πράγματα στο χωριό στα χρόνια της εφηβείας. Σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο η παρουσία της, γιατί είναι όμορφη, είναι ωραίος άνθρωπος και επίσης ελεύθερη. Το τι θα γίνει μεταξύ τους και με ποιον τρόπο, δεν το ξέρω ακόμη»

Πώς είναι η σχέση του με τη Λένα;

«Το να μεγαλώνει ένας μπαμπάς μια κόρη είναι άλλο πράγμα, γιατί τα κορίτσια είναι εύστροφα, αναπτύσσονται πιο γρήγορα και έχουν ένα άλλο δέσιμο με τους μπαμπάδες. Κι επειδή είναι οι δυο τους, ανταλλάσσουν ρόλους» είπε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved