Ελληνοφρένεια: «Η επικαιρότητα θα μας φροντίσει»
Media

Ελληνοφρένεια: «Η επικαιρότητα θα μας φροντίσει»

Η Ελληνοφρένεια επιστρέφει έτοιμη να σχολιάσει την επικαιρότητα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. 

- Ο... θεούλης της σάτιρας, τη φροντίζει νια άλλη μια φορά;

«Ναι τη φροντίζει, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο μόνος θεούλης που ασχολείται με κάτι, γιατί οι υπόλοιποι θεούληδες, που θα 'πρεπε να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα, απέχουν».

- Θα... φροντίσετε την ελληνική επικαιρότητα με αγάπη και γενναιοψυχία;

«Η ελληνική επικαιρότητα θα φροντίσει εμάς, για άλλη μια σεζόν. Άλλωστε, παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν, ναι, νιώθουν την ανάγκη να μας φροντίσει κάποιος».

- Παρακολουθείτε στενά όλες τις τρέχουσες εξελίξεις;

«όσο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ένα μέτριο τσίρκο με ατσούμπαλους ακροβάτες, πρόθυμους όμως για κάθε επικίνδυνο ακροβατικό, που κάνουν πάνω από τα κεφάλια μας, χωρίς δίχτυ»

- Η σάτιρα πρέπει να είναι υπερβολική και ισοπεδωτική;

«Κυρίως. Πρέπει να είναι τα πάντα, αλλά κυρίως υπερβολική και ισοπεδωτική. Μερικές φορές, είναι και άδικη. Όπως λέμε άδικη σάτιρα, άδικη κοινωνία»

-Ποια είναι τα πρόσωπα που θα... περιποιηθείτε ιδιαίτερα στην εκπομπή,·

«Τσίπρας, Παππάς, Φλαμπουράρης, Κυριάκος, Όλγα, Φωτίου, Τσακαλώτος, το χλομό πρόσωπο, το πρόσωπο στον καθρέφτη και το πρόσωπο στην κοινωνία».

Τι κεντρίζει το ενδιαφέρον σας από την επικαιρότητα;

«Η προσπάθεια αστείων και ασόβαρων εξουσιαστών να μας πείσουν ότι είναι σοβαροί και υπεύθυνοι και η ψευδαίσθηση της συντριπτικής πλειοψηφία του κόσμου που νομίζει ότι θα σωθεί από τους τρέχοντες σωτήρες» εξήγησαν στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved