Μαριάννα Τουμασάτου: «Aς έχουμε λιγότερα κανάλια και να πληρωνόμαστε όλοι»
Media

Μαριάννα Τουμασάτου: «Aς έχουμε λιγότερα κανάλια και να πληρωνόμαστε όλοι»

Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν οι «Συμμαθητές» στο ΑΝΤ1 για τρίτη σεζόν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. 

Θα γίνουν κάποιες αλλαγές;

«Η τρίτη σεζόν είναι γεμάτη εκπλήξεις, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Υπάρχουν ανακατατάξεις, φεύγουν κάποιοι συνάδελφοι- όπως ο Κρατερός Κατσούλης -και για αυτό το λόγο αλλάζει και η πλοκή του έργου, αλλά έχουμε και νέες αφίξεις που μπαίνουν στη σειρά και τα κάνουν όλα άνω κάτω, όπως ο Κωνσταντίνος Κάππας, η Ράνια Σχίζα, ο Τάσος Γιαννόπουλος και η Λουκία Παπαδάκη. Δεν μπορώ ακόμα να αποκαλύψω πράγματα (σ.σ. γέλια) αλλά είναι σίγουρο πως «οι Συμμαθητές» θα σας κρατήσουν καλή παρέα» τόνισε στην Αγορά η Μαριάννα Τουμασάτου.

-Ποιά είναι η γνώμη σου για το θέμα με τις άδειες αφού πολλοί συνάδελφοι σου θα μείνουν χωρίς δουλειά;

«Δεν θα μείνουν συνάδελφοι χωρίς δουλειά, αλλά όταν δουλεύουν θα πληρώνονται κιόλας! Γιατί ξέρουμε ότι ένα σωρό ηθοποιοί όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουν και δε έχουν πάρει τα λεφτά τους. Αν είναι να λειτουργεί ένα κανάλι και να μην πληρώνει τους ηθοποιούς του, γιατί να λειτουργεί, να παίρνει τα λεφτά από τις διαφημίσεις και ο ηθοποιός να μην παίρνει τίποτα; Οπότε αν πρόκειται να υπάρξει εξυγίανση καλώς γίνεται! Aς έχουμε λιγότερα κανάλια και να πληρωνόμαστε όλοι.»

-Είσαι από τους τυχερούς ηθοποιούς γιατί κάνεις τηλεόραση και θέατρο που και τα δύο σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, σε μια εποχή που πολλοί συνάδελφοι σου είναι άνεργοι. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

«Στη δική μας δουλειά είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να μένουμε άνεργοι δύο φορές το χρόνο και να ψάχνουμε να βρούμε δουλειά. Έχω υπάρξει άνεργη, τώρα είμαι καλά και χαίρομαι για αυτό γιατί δεν ξέρω και πόσο θα κρατήσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved