Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι γενναία, το λέω ευθαρσώς…»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι γενναία, το λέω ευθαρσώς…»

Φέτος η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στη παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Πώς νιώθει που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη;

«Θα βρισκόμαστε στο θέατρο «Πάνθεον». Ξεκινώντας από τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο λατρεύω, γιατί ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την «κλοτσιά», εμμέσως, για να πάρω την απόφαση να δώσω σε δραματική σχολή και τον είχα δάσκαλο στο θεατρικό Όμιλο. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα, γιατί αυτό που ερωτεύτηκα το έκανα πραγματικότητα μέσω του Δημήτρη. Είχαμε να ειδωθούμε πολλά χρόνια, κάναμε παρέα και συνεργαστήκαμε στο έργο «Ο κύκλος με την κιμωλία», ενώ τώρα μου ζήτησε να είμαι μαζί του, και είμαι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό. Ετοιμάζουμε ένα αριστούργημα του Σαίξπηρ, το ξέρει όλος ο κόσμος το έργο, και το στοίχημα του Δημήτρη είναι ότι έχει πάρει δύο παιδιά στην ηλικία των πραγματικών πρωταγωνιστών, 14-15 χρονών αντίστοιχα τα οποία είναι πολύ ταλαντούχα, πειθαρχημένα, για να βγάλουν όλο αυτό που φέρουν, κι έχουν τη γενναιότητα όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα να λειτουργήσουν έτσι ώστε από το να απαρνηθούν ο ένας τον άλλο, να δώσουν τέλος στη ζωή τους. «Μόνο οι γενναίοι αγαπούν, οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα». Αυτό το έχει γράψει ο Άκης Δήμου, το λέω και συγκινούμαι...»

Είσαι γενναία;
«Είμαι γενναία, το λέω ευθαρσώς, ειδικά σε αυτό το κομμάτι, αλλά και σε άλλα, όπως η φιλία»

Πού το αποδεικνύεις περισσότερο;
«Το αποδεικνύω παντού, ειδικά στα προσωπικά μου, αυτό είναι το πρώτο, Στα επαγγελματικά, επειδή είμαι πολύ συναισθηματική, μπαίνει λίγο η λογική, με το ζόρι. Στα προσωπικά είμαι πολύ γενναία, μπορεί να έχω φάει σκαμπίλια, δεν ξέρω αν πειράζει τελικά, αλλά θέλω να είμαι γενναία, δεν μπορώ κάτι λιγότερο από αυτό», λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved