«Iron Man 3» σε A' τηλεοπτική προβολή στον Alpha
Media

«Iron Man 3» σε A' τηλεοπτική προβολή στον Alpha

Η κορύφωση της τριλογίας. Η πιο ανθρώπινη στιγμή ενός υπερ-ήρωα. Το «Iron Man 3» έρχεται στον Alpha σε Α' τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 21:00.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στους ήρωες Avengers, o εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Τόνυ Σταρκ, προσπαθεί να συνέλθει από το μετατραυματικό στρες. Αυτό όμως, δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά του, αφού σύντομα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin.

Ο ασύλληπτος ως τώρα ισλαμιστής τρομοκράτης, απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ και ο Τόνυ Σταρκ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. Σε αυτή την αναμέτρηση θα δοκιμαστεί όχι μόνο το κουράγιο του, αλλά και η επινοητικότητά του. Θα του δοθεί όμως και η ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που τη φοράει;

Το τρίτο μέρος της υπερ-ηρωικής σειράς «Iron Man», που άστραψε στο σύμπαν της Marvel, ξεπέρασε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το φράγμα του 1 δισ. σε εισπράξεις παγκοσμίως, τοποθετώντας τη μέσα στην πρώτη δεκάδα ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία του κινηματογράφου. Η ταινία υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ® στα ειδικά εφέ, ενώ κατέκτησε κοινό και κριτικούς με την πυκνή ιστορία της και την απίστευτη δράση της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved