«Murdoch Mysteries»: Τον Νοέμβριο στην ΕΡΤ1
Media

«Murdoch Mysteries»: Τον Νοέμβριο στην ΕΡΤ1

Ο ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ ως άλλος Σέρλοκ Χολμς έρχεται τον Νοέμβριο στην ΕΡΤ1, μέσα από την πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου καναδικής παραγωγής «Murdoch Mysteries».

Ο ιδιωτικός αστυνομικός, που ζει και δραστηριοποιείται στη δεκαετία του 1890, χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα μέσα της εγκληματολογίας -συμπεριλαμβανομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων, του εντοπισμού αποδεικτικών στοιχείων, του ελέγχου αίματος και του σύρματος υποκλοπών- και εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα του Τορόντο. Μαζί με την ομάδα του κατορθώνει το αδύνατο, να φέρει την αλήθεια στο φως, ακόμη κι αν έχει περάσει ένας αιώνας.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που βασίζεται στο μυθιστόρημα «Ο έξυπνος ντετέκτιβ» της Μορίν Τζένινγκς, προβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 2008 στο τηλεοπτικό δίκτυο CBC Television και από τότε μεταδόθηκαν ακόμη 150 επεισόδια. Στον βασικό ρόλο θα δούμε τον εξαιρετικό ηθοποιό Γιάνικ Μπίσον, ενώ πρωταγωνιστεί μια πλειάδα ηθοποιών, μεταξύ των οποίων οι Τόμας Κρίαγκ, Τζόνι Χάρις και Τζορτζίνα Ρέιλι. Ο επιθεωρητής Μπράκενριντ και η γιατρός Τζούλια Ογκντεν είναι στενοί συνεργάτες του Μέρντοχ και, παρά τις αντιξοότητες, πιστεύουν στις νέες μεθόδους του ντετέκτιβ, αν και αρχικά προτιμούν τις συμβατικές έρευνες ανίχνευσης στοιχείων.

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved