Ο «Robocop» σε... A' τηλεοπτική προβολή
Media

Ο «Robocop» σε... A' τηλεοπτική προβολή

Όταν ο άνθρωπος γίνεται ένα με την τεχνολογία στο όνομα της… τάξης. 

Ο Χοσέ Παντίλα «ξεσκονίζει» τον «Robocop» του Πολ Βερχόφεν, και το ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του 1987 έρχεται στον Alpha σε Α' τηλεοπτική προβολή.

2028. Η πρωτοπόρος πολυεθνική εταιρεία OmniCorp κρατάει τα ηνία της ρομποτικής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας στην Αμερική παγκόσμια στρατιωτική υπεροχή. Παρ’ όλα αυτά, η αμφιλεγόμενη τεχνολογία της δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα για την επιβολή του νόμου στους δρόμους των ΗΠΑ. Η κατάλληλη ευκαιρία δίνεται, όταν η OmniCorp αναλαμβάνει να μετατρέψει τον αστυνομικό Άλεξ Μέρφι, που τραυματίζεται σοβαρά στη γραμμή του καθήκοντος, σε πανίσχυρο άνθρωπο-ρομπότ. Ο RoboCop κυκλοφορεί στους δρόμους του Ντιτρόιτ με απίστευτες νέες ικανότητες και η εταιρεία φιλοδοξεί η κάθε πόλη του κόσμου να αποκτήσει το δικό της RoboCop, μεγιστοποιώντας παράλληλα τα κέρδη της. Δεν έχουν υπολογίσει όμως έναν αστάθμητο παράγοντα. Μέσα στη μηχανή υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος…

Η ταινία διηγείται την ιστορία του Άλεξ Μέρφι, ο οποίος πεθαίνει την ώρα του καθήκοντος και αργότερα επανέρχεται στη ζωή με τη μορφή ενός σάιμποργκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved