Ιωσήφ Μαρινάκης: «Είναι από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών»
Media

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Είναι από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μιλάει για το Μπρούσκο και το τηλεοπτικό σκηνικό. 

Το «Μπρούσκο» είναι από τις σειρές που, κάποια στιγμή, όλα τα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο.

«Πραγματικά, αν το παρακολουθήσεις, ο κάθε χαρακτήρας έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό. Το «Μπρούσκο» είναι μια γεμάτη σειρά. Δεν περιμένεις δυο ή τρεις πρωταγωνιστές και μετά από πίσω τους υπόλοιπους να γεμίζουν τις σκηνές. Κάθε σκηνή είναι σημαντική, κάθε ρόλος είναι σημαντικός και μου αρέσει η σκηνοθετική γραμμή που έχει δώσει ο Ανδρέας Γεωργίου. Η Βάνα Δημητρίου εναλλάσσει την κωμωδία με το δράμα και είναι μια μοντέρνα σεναριακή γραφή, που δεν είχαμε συνηθίσει σε καθημερινό σίριαλ. Γενικώς, νομίζω ότι ένας από τους λόγους που πηγαίνει καλά το «Μπρούσκο» είναι γιατί είναι μια μοντέρνα σειρά και δεν κουράζει»

Όλοι βρίσκονται σε κίνηση και σε εξωτερικούς χώρους

«Πέρα από όλα τα άλλα, το «Μπρούσκο» είναι μια σειρά που ανοίγει το μάτι του θεατή -και για εμάς τους ηθοποιούς είναι πολύ ωραίο να μας δίνεται αυτή η δυνατότητα. Τα εξωτερικά γυρίσματα έχουν μεν πολλές αντιξοότητες, αλλά είναι και πολύ ανανεωτικά για εμάς. Βλέπεις τη σειρά και πάνω από τις μισές σκηνές είναι εξωτερικές. Παρότι στα γυρίσματα αυτά υπάρχει η απόσταση, ο κόσμος, η φασαρία και είναι ξόδεμα χρόνου και ενέργειας, γιατί δεν υπάρχει η ασφάλεια των τεσσάρων τοίχων, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ»

Είχες σκεφτεί την πιθανότητα να δουλέψεις στο εξωτερικό, με την παρούσα κρίση στην Ελλάδα;

«Όχι ιδιαίτερα. Υπάρχει η δυσκολία της γλώσσας και από την άλλη, θεωρώ ότι για να φύγεις από την Ελλάδα και να κάνεις τη δουλειά μας κάπου αλλού, πρέπει να είσαι 100% αφοσιωμένος και διαθέσιμος. Οπότε, εγώ δεν έχω ούτε στην ηλικία αλλά ούτε τη διάθεση να το κάνω και εκ των πραγμάτων η ζωή μου δεν μπορεί να είναι αφιερωμένη μόνο σε αυτό. Αν ήμουν μόνος, ίσως και να το σκεφτόμουν, αλλά τώρα όχι»

Φέτος γίνονται αρκετές σειρές...

« Ναι, γίνονται πολλές σειρές και ας ελπίσουμε ότι δεν θα το τελειώσει όλο αυτό ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων επτά οκτώ ετών, μακάρι να γίνουν ωραίες δουλειές, να ικανοποιηθεί και ο κόσμος και να υπάρξει ανταπόκριση» είπε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved