9 Μήνες: Η Έλενα αιφνιδιάζει τον Πέτρο
Media

9 Μήνες: Η Έλενα αιφνιδιάζει τον Πέτρο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, η Κρίστη μιλάει στην Έλσα για τον Κίμωνα, λέγοντας πως νιώθει ότι κάποιο μυστήριο κρύβεται στη ζωή του.

Ο Πέτρος αιφνιδιάζεται όταν η Έλενα τον ρωτάει αν υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Οι άντρες που έχουν εισβάλλει στο διαμέρισμα του νεαρού, ενημερώνουν το αφεντικό τους πως τελείωσαν τη δουλειά τους. Η Δάφνη αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να βρει στοιχεία για τη Βάνα, προκειμένου να αποβάλει κάθε υποψία ανάμειξης του Αντρέα στη δολοφονία της. Ο Μάνος και η Σοφία σμίγουν ερωτικά για πρώτη φορά, με τον Μάνο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του που βρέθηκε στη ζωή του.

Η Εύα αρχίζει να υποψιάζεται πως η Μαρίνα είναι έγκυος. Η Κρίστη διαβάζει την είδηση για την αυτοκτονία του Νεοκλέους, που συνοδεύεται από μία φωτογραφία με τον Άλκη και τον αυτόχειρα να δειπνούν μαζί. Ο Κυριάκος περπατάει αμέριμνος στο δρόμο, όταν βλέπει τον Μάνο και τη Σοφία που φιλιούνται. Ο Οδυσσέας, για να ξεγελάσει τη μοναξιά του, δημιουργεί ένα δικό του παιχνίδι, με ήρωα τον Andrewman, εμπνευσμένο από τον Αντρέα. Η Δάφνη που το ακούει, συγκινείται βαθιά. Οι άντρες της συμμορίας ενημερώνουν τον αρχηγό πως βρέθηκε ένας μακρινός συγγενής του μικρού, που θα τους οδηγήσει σίγουρα στο παιδί, αφού έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα.

Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα πως ο Μάνος έχει σχέση με άλλη γυναίκα. Η Μαρίνα προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια της, ωστόσο βεβαιώνει τον Κυριάκο πως τον έχει διαγράψει οριστικά από τη ζωή της. Μετά από την είδηση της αυτοκτονίας του Νεοκλέους, η Κρίστη ικετεύει τον Άλκη να παρατήσει την πολιτική. Η Σοφία αρχίζει να πιέζεται με την επιμονή της μητέρας της να μάθει τι της συμβαίνει. Ο Χρήστος ξαφνιάζεται όταν ο Μάνος του λέει για τον αδερφό της Σοφίας που πέθανε και αρχίζει να σκαλίζει το παρελθόν.

Η Ηρώ έχει τοποθετήσει μικρόφωνο στο γραφείο του Άλκη και παρακολουθεί τη συνομιλία του με την Κρίστη. Ο Αντρέας νιώθει ανακουφισμένος που η Δάφνη είναι πλέον πεισμένη πως δε σκότωσε εκείνος τη Βάνα και μαζί ψάχνουν τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα βήματά της μέχρι τη δολοφονία της. Ο Σερέτης σκέφτεται να πάρει με το μέρος του τον Οδυσσέα, ώστε αν ο Αντρέας μπει φυλακή, να είναι ο μοναδικός άνθρωπος εμπιστοσύνης για τον μικρό. Μια φίλη της Βάνας λέει στον Δημήτρη πως στο παρελθόν ο Αντρέας την είχε τραυματίσει στο πρόσωπο. Η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο για την εγκυμοσύνη της. Η Έλσα κάνει εξάσκηση στη φωτογραφία απαθανατίζοντας τον Μάνο σε αυθόρμητες στιγμές και του μιλάει για τον Στέφανο. Η σχέση πατέρα-κόρης είναι τώρα καλύτερη από ποτέ. Η Εύα παραμονεύει έξω από το σπίτι του Πέτρου.

Η Έλσα λέει στον Μάνο πως τον τελευταίο καιρό βλέπει τον ίδιο εφιάλτη, πως ο ίδιος κινδυνεύει από κάποιον. Ένα μυστήριο απλώνεται γύρω από τον Κίμωνα, που δέχεται τη θέση επισκέπτη καθηγητή στη Βοστώνη που του έχουν προσφέρει, σκεπτόμενος πως είναι για το καλό του ίδιου, αλλά και της Κρίστης. Παράλληλα, ζητάει από την Κρίστη να βρεθούνε. Η Σύλβια εξακολουθεί να παρακολουθεί το ίνδαλμά της, τραβώντας φωτογραφίες την Κρίστη εν αγνοία της. Η Ηρώ εκφράζει στον Διαμαντίδη την ανησυχία της για τον Άλκη που έχει πάρει τόσο άσχημα την αυτοκτονία του Νεοκλέους, προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβει εάν κρύβεται ο ίδιος πίσω από την υπόθεση. Ο Χρήστος ψάχνει στοιχεία που να συνδέουν τον θάνατο του αδερφού της Σοφίας με το δυστύχημα που προκάλεσε ο Μάνος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved