9 Μήνες: Ο Σερέτης αναλαμβάνει να ανακρίνει τον Αντρέα προσωπικά
Media

9 Μήνες: Ο Σερέτης αναλαμβάνει να ανακρίνει τον Αντρέα προσωπικά

Στο σημερινό επεισόδιο της πετυχημένης σειράς 9 Μήνες, η Σοφία αναγκάζεται να μιλήσει στη μητέρα της για τον Μάνο, αλλά της κρύβει την αλήθεια που βρίσκεται πίσω από τη σχέση τους.

Η Μαρίνα και ο Μάνος αποφασίζουν να συνεχίσουν κανονικά τις σχέσεις τους με τον Κυριάκο και τη Σοφία αντίστοιχα, για να μην κινήσουν υποψίες μέχρι να φύγουν. Ο Στέφανος και η Έλσα φλερτάρουν, αλλά όταν εκείνος κάνει κίνηση να τη φιλήσει, η Έλσα αντιδράει και φεύγει. Ο Αντρέας θυμώνει με τη Δάφνη που ενδιαφέρεται τόσο για τον Οδυσσέα και η Δάφνη καταλαβαίνει ότι ζηλεύει. Το ασθενοφόρο μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον Άλκη που έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ο Πέτρος μιλάει στο τηλέφωνο με τη Μάρθα με πολύ τρυφερά λόγια και η Έλενα τον ακούει.

Με τα λόγια της Εύας περί απιστίας του να αντηχούν στ’ αυτιά της, επιμένει να μάθει με ποια μιλούσε. Ο Σερέτης επισκέπτεται τον Οδυσσέα και του λέει πως αν δε θυμηθεί κάτι που θα τους βοηθήσει να πιάσουν τους κακούς, θα αναγκαστεί να τον παραδώσει στον θείο του. Ένας δημοσιογράφος ενημερώνει την Κρίστη πως ο Άλκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Οι έρευνες του Δημήτρη δείχνουν την ημερομηνία που ταξίδεψε για τελευταία φορά η Βάνα στην Κύπρο και ο Αντρέας με τη Δάφνη ψάχνουν πυρετωδώς για λεπτομέρειες. Είναι η πρώτη φορά που η Δάφνη νιώθει πως ο Δημήτρης είναι σύμμαχός τους.

Η Ηρώ εκφράζει την καχυποψία της στον Διαμαντίδη για την αυτοκτονία του Νεοκλέους και την απόπειρα εναντίον του Άλκη, αλλά εκείνος την αποπροσανατολίζει. Η Σοφία κάνει απροειδοποίητη επίσκεψη στο σπίτι του Μάνου, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Ο άντρας που διατηρεί την ταβέρνα στο μέρος που για πρώτη φορά συνάντησε ο Αντρέας τη Βάνα στην Κύπρο, αναγνωρίζει τον Αντρέα σε μία φωτογραφία και καταγγέλλει στην Αστυνομία πως θυμάται τους δυο τους να καυγαδίζουν έντονα. Ο Άλκης διαφεύγει τον κίνδυνο, αλλά υπάρχει ο φόβος να έχει αναπηρία στο χέρι του. Η Κρίστη, που δε φεύγει στιγμή από το πλευρό του, συνειδητοποιεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Ο Μάνος λαμβάνει άλλο ένα απειλητικό μήνυμα και τηλεφωνεί στην Κάτια. Ο θείος του Οδυσσέα φτάνει στην Πρόνοια. Η Σοφία προσπαθεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Μάνου. Τη σκέψη της ταράζει όμως ο Χρήστος που της λέει πως έμαθε για τον αδερφό της. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Αντρέα για τον μάρτυρα που τον είδε να καυγαδίζει με τη Βάνα, αλλά και τη Δάφνη για την εμφάνιση του μακρινού θείου που ζητάει την κηδεμονία του Οδυσσέα. Η Εύα αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Μαρίνα είναι έγκυος. Ο Κυριάκος, από την άλλη, συνεχίζει να αφήνει υπονοούμενα, πιστεύοντας πως η Μαρίνα θα καταλάβει ότι πλέον μπορεί να γίνει πατέρας.

Ο Χρήστος ζητάει συγνώμη από τη Σοφία, που την υποπτεύθηκε για τυχόν σχέση του Μάνου με τον θάνατο του αδερφού της. Η Μάρθα συγκινείται με την απόφαση του Μάνου και της Μαρίνας να φύγουν και επιπλέον με την πρότασή του να γίνει η νονά του παιδιού τους. Ο Άλκης συνέρχεται. Η Δάφνη συναντάει τον θείο του Οδυσσέα και του λέει πως δεν μπορεί να πάρει το παιδί, καθώς ο μικρός βρίσκεται υπό προστασία. Ο άντρας με την ταβέρνα αναγνωρίζει το πρόσωπο του Αντρέα. Ο Σερέτης αναλαμβάνει να ανακρίνει τον Αντρέα προσωπικά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved