Αιμίλιος Λιάτσος: Αυτή τη δίαιτα έκανε και βρέθηκε στο νοσοκομείο
Media

Αιμίλιος Λιάτσος: Αυτή τη δίαιτα έκανε και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Ο Αιμίλιος Λιάτσος πέρασε πρόσφατα μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του την οποία όμως, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, κατάφερε να ξεπεράσει με πίστη, αφοσίωση στις οδηγίες των γιατρών του και θάρρος. Σήμερα, ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τις δύσκολες αυτές ημέρες αλλά και για τη δίαιτα που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο... 

Το τελευταίο διάστημα περάσατε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία σας.

Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Τώρα είμαι πολύ καλά. Είχα μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Ημουν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, έκανα ό,τι μου είπαν οι γιατροί και πλέον έχω επιστρέψει κανονικά στη δουλειά. Προσπαθώ να μπω στους ρυθμούς μου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μετά από μια τέτοια περιπέτεια θα πρόσεχαν περισσότερο τον εαυτό τους. Εσείς επιστρέψατε αμέσως στη δουλειά.

Δυστυχώς, πρέπει να εργάζομαι πολλές ώρες. Έχω την εκπομπή μου στο Kontra channel και την εφημερίδα Kontra news, οπότε δεν είναι εφικτό να δουλεύω λιγότερο. Η εκπομπή μου το βράδυ είναι δύσκολη ώρα μεν, αλλά, από την άλλη, με γεμίζει ικανοποίηση γιατί η επιτυχία της είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

Το πρόβλημα στην υγεία σας προέκυψε έπειτα από μία δίαιτα που κάνατε;

Ναι. Εκανα μόνος μου μια δίαιτα, «την είδα» και επιστήμονας. Έκανα το εξής... μεγαλοφυές. Έτρωγα ένα καλό πρωινό. Ένα γεύμα την ημέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή έτρωγα μόνο κοτόπουλο με σαλάτα και το Σαββατοκύριακο κάτι άλλο. Γύρω στις 10 το βράδυ έτρωγα μια σοκολάτα και όταν επέστρεφα στις τρεις η ώρα το πρωί από τη δουλειά με περίμενε μία φρουτοσαλάτα. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Μπορεί να χάνεις λίπος, αλλά χάνεις και μυϊκό ιστό.

Υπήρξαν στιγμές στο νοσοκομείο που φοβηθήκατε;

Το φιλοσόφησα, γιατί είδα τα πράγματα υπεράνω της καθημερινότητας.

Έχουν γίνει κάποιες έρευνες που αποδεικνύουν ότι οι δημοσιογράφοι ανήκουν σε μία ευαίσθητη ομάδα, σε ό,τι αφορά την υγεία τους, λόγω στρες.

Είναι αλήθεια ότι κάνουμε ένα από τα επαγγέλματα με έντονο στρες, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει και σε άλλες δουλειές. Τώρα, ας πούμε, που είδα από κοντά αυτό που ζουν οι γιατροί, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαστε να μιλάμε. Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους γιατρούς του Νοσοκομείου της Αεροπορίας, ειδικά τον διοικητή κ. Χατζηγεωργίου και τον διευθυντή της Παθολογικής κ. Συμεωνίδη, καθώς και όλο το επιτελείο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved