Λάμπρος Φισφής: «Δεν σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό. Μου αρέσει η ζωή μου εδώ»
Media

Λάμπρος Φισφής: «Δεν σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό. Μου αρέσει η ζωή μου εδώ»

Ο Λάμπρος Φισφής, παρουσιαστής του Quizdom, μιλάει για εκείνο το στοιχείο του παιχνιδιού που κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, για τα κέρδη που είχε ο ίδιος από την τηλεόραση, για τη ζωή στην Ελλάδα που όπως λέει του αρέσει αλλά και για αυτό που τον κάνει να χαμογελά πραγματικά.

Γιατί κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού;

Θεωρώ ότι είχε ένα πολύ θετικό πριν καν ξεκινήσει και αυτό ήταν η τεράστια επιτυχία της εφαρμογής στο διαδίκτυο. Εκτός, όμως, από τον κόσμο που το έπαιζε στο κινητό, πιστεύω ότι κέρδισε και ένα κοινό που ίσως δεν ήξερε την εφαρμογή, επειδή είναι πολύ πιο γρήγορο από άλλα τηλεπαιχνίδια και έχει μια μεγάλη ποικιλία ερωτήσεων από πολλές διαφορετικές κατηγορίες.

Υπάρχει χώρος για αυτοσχεδιασμό σε ένα «αυστηρό» κόνσεπτ;

Σε μια εκπομπή όπως το «Quizdom», ο πρωταγωνιστής είναι το παιχνίδι. Ο ρόλος του παρουσιαστή γενικά σε οτιδήποτε, εκπομπή ή σόου, είναι υποστηρικτικός. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αφήσεις το εγώ σου απέξω, να κάνεις τους άλλους να αισθανθούν άνετα και να περάσουν καλά. Στο «Quizdom» αυτό προσπαθώ να κάνω και όπου βρίσκω χώρο και ανάγκη για κάτι προσωπικό το βάζω.

Τι σας δυσκόλεψε στην παρουσίαση;

Οι δύσκολες λέξεις στις ερωτήσεις που γράφουν ο Αχιλλέας Συρίγος και η ομάδα του. Με έχουν βάλει να εκφωνήσω ερωτήσεις που έχουν, ας πούμε, λέξεις με 18 γράμματα ή λέξεις από διαλέκτους της Αφρικής. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να δουν αν θα τα καταφέρω.

Τι κερδίσατε από την τηλεόραση;

Έχω κερδίσει πάρα πολλά και έχω μάθει επίσης πάρα πολλά. Όλες οι δουλειές που έχω κάνει ήταν και ένα σχολείο για εμένα. Φυσικά ένα κέρδος της τηλεόρασης είναι η αναγνωρισιμότητα. Γνωρίζει εσένα και τη δουλειά σου ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων κι αυτό ίσως μετά σου ανοίξει πιο εύκολα πόρτες αλλού.

Πριν από μερικούς μήνες μού είχατε πει ότι δεν θα επιστρέφατε στο εξωτερικό. Με όσα συμβαίνουν μήπως το ξανασκέφτεστε;

Όχι, δεν το σκέφτομαι. Μου αρέσει η ζωή μου εδώ. Προβλήματα και δυσκολίες υπάρχουν παντού. Δεν είναι ότι αν πας στο εξωτερικό τα πράγματα γίνονται αυτομάτως εύκολα.

Τι είναι αυτό που σας κάνει να χαμογελάτε;

Αυτό το πολύ ωραίο σημείο λίγο πριν κοιμηθείς. Λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος. Πάντα χαμογελάω τότε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved