«Συμβόλαιο αγάπης»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Συμβόλαιο αγάπης»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς «Συμβόλαιο αγάπης»;

Ο Σινάν ανακρίνει όλο το προσωπικό της εταιρίας, ενώ η Γιασεμίν, ικανοποιημένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, προτίθεται να πουλήσει το δείγμα των παπουτσιών έναντι υψηλής αμοιβής. Η Ντεφνέ έρχεται στην εταιρία για να μιλήσει στον Ομέρ και η Γιασεμίν καλεί την ασφάλεια για να τη διώξει από εκεί. Τη στιγμή εκείνη, μπαίνει ο Ομέρ. Η Νεριμάν συζητά με τον Σινάν την όλη κατάσταση, ενώ ο Ομέρ ρωτά τη Ντεφνέ γιατί πήγε στην εταιρία. Εκείνη του λέει ότι ήθελε να μιλήσουν και να του εξηγήσει ότι δεν είναι κλέφτρα και εκείνος προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω στην εταιρία λέγοντας ότι ήταν άδικος μαζί της.

Η Νεριμάν προσπαθεί να ανακαλύψει εάν η Γιασεμίν έχει σχέση με την κλοπή βάζοντας κάποιον να ψάξει το γραφείο της και προσκαλώντας την για φαγητό στο σπίτι. Η Νεριμάν καταφέρνει να εκνευρίσει τη Γιασεμίν, λέγοντάς της ότι ξέρει για τα παπούτσια. Στο μεταξύ, η Ντεφνέ βρίσκεται στο σπίτι του Ομέρ όπου μαγειρεύουν μαζί για κάποιους Γάλλους επισκέπτες, στους οποίους ο Ομέρ συστήνει τη Ντεφνέ ως αρραβωνιαστικιά του. Η βραδιά κυλάει πολύ ευχάριστα, αλλά ο Ομέρ αναγκάζεται να πάει στην εταιρία, ενώ η Ντεφνέ μένει μόνη στο σπίτι του. Στην εταιρία, η Γιασεμίν δίνει τα παπούτσια στον Ομέρ, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει πού βρέθηκαν. Η Γιασεμίν καληνυχτίζει και φεύγει, αλλά κρυφακούει μια συνομιλία του Κόρις και της Νεριμάν.

Μετά την ανακάλυψη των χαμένων παπουτσιών, ο Ομέρ επιστρέφει στο σπίτι χαρούμενος και λέει τα νέα στη Ντεφνέ. Εκείνη από τη χαρά της τον αγκαλιάζει. Το επόμενο πρωί, η Ντεφνέ συναντά τη Νιχάν, η οποία της λέει ότι έχει ανάγκη να μιλήσουν. Της εξομολογείται ότι είναι αναποφάσιστη, καθώς είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, το οποίο δεν το έχει καταλάβει καν, ενώ ένα άλλο αγόρι της έκανε ερωτική εξομολόγηση. Στο μεταξύ, η Γιασεμίν θέλει να βρεθεί με τον Ομέρ και του λέει ψέματα πως η μητέρα της είναι άρρωστη, προτείνοντάς του να περάσουν μια μέρα μαζί. Ο Ομέρ δέχεται και ο Σινάν γίνεται ράκος από τη ζήλεια του όταν το ακούει, ενώ και η Ντεφνέ ζηλεύει τη Γιασεμίν.

Η Ντεφνέ προσπαθεί να ευχαριστήσει τον Ομέρ για τη βραδιά με τους ξένους και αποφασίζει να του φτιάξει το αγαπημένο του φαγητό. Όμως, δεν έχει υπολογίσει τα κόλπα της Γιασεμίν. Η Ντεφνέ πιστεύει πλέον ότι ο Ομέρ έχει σχέση με τη Γιασεμίν και ζηλεύει τρελά. Καθώς νιώθει ερωτευμένη μαζί του, αποφασίζει να μιλήσει στη Νεριμάν, η οποία καταφέρνει να ξαποστείλει μακριά για λίγο καιρό την Γιασεμίν με τον Σινάν. Η Ντεφνέ πηγαίνει με τον Ομέρ στο ξενοδοχείο για τη συνέντευξη, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: έχει κρατήσει ένα μόνο δωμάτιο και αναγκάζονται να μείνουν μαζί.

Η Ντεφνέ περνά χρόνο με τον Ομέρ στο ξενοδοχείο, πηγαίνοντας μαζί για φαγητό και περπατώντας στην παραλία. Όταν μιλά στο τηλέφωνο με τη Νιχάν, της εξομολογείται ότι ζηλεύει τη Γιασεμίν γιατί πιστεύει ότι είναι ζευγάρι με τον Ομέρ. Τότε η Νιχάν της λέει ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται. Η Ντεφνέ περνά μια υπέροχη βραδιά με τον Ομέρ, ο οποίος ακυρώνει τη συνάντηση, που είχε για να πάνε μαζί να δουν τα αστέρια. Στο τέλος της βραδιάς, η Ντεφνέ σκοντάφτει και πέφτει μέσα στην πισίνα και όταν εκείνος πηγαίνει να τη βγάλει, τον τραβά και εκείνον μέσα. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Ομέρ της δίνει να πιει λίγο ποτό για να ζεσταθεί κι εκείνη μεθάει και ετοιμάζεται να του ομολογήσει την αλήθεια, καθώς αισθάνεται τύψεις, που εκείνος είναι τόσο καλός μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved