Αντώνης Φραγκάκης: «Προσπαθώ σε κάθε δουλειά να βρίσκω την καλή της πλευρά»
Media

Αντώνης Φραγκάκης: «Προσπαθώ σε κάθε δουλειά να βρίσκω την καλή της πλευρά»

Αυτό το διάστημα μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Κύπρο και την Αθήνα. Στην πρώτη ο Αντώνης Φραγκάκης κάνει γυρίσματα για τη σειρά «5 κλειδιά» του ΑΝΤΙ, βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, και στη δεύτερη παίζει στη θεατρική παράσταση «Κυμβελίνος» στο θέατρο Εξαρχείων.

Γιατί «Κυμβελίνος» και γιατί Σαίξπηρ;
«Τα κριτήρια είναι παράξενα, μερικές φορές κιόλας απουσιάζουν. Είχα την ανάγκη να κάνω θέατρο αυτή τη συγκεκριμένη εποχή. Επίσης, η προετοιμασία για την παράσταση ταίριαζε στο δικό μου πρόγραμμα το οποίο, λόγω των γυρισμάτων στην Κύπρο, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ αυστηρό. Μία καλή μου φίλη μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σκηνοθέτη μας, τον κύριο Αλέξανδρο Κοέν, και μετά το ραντεβού μας αποφάσισα να το κάνω. Μου άρεσε τόσο πολύ η προσέγγιση του στα πράγματα, που, κι άλλο έργο αν ανέβαζε πάλι «ναι» θα του έλεγα. Το ότι είναι έργο του Σαίξπηρ βοήθησε πολύ, πάντως, στην επιλογή μου, καθώς πρόκειται για πολύ καλογραμμένο κείμενο, που ποτέ δεν βαριέσαι να το διαβάζεις. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση»

Πώς ισορροπεί ανάμεσα οίον Σαίξπηρ και τη Λένα Μαντά;

«Η ισορροπία είναι βασικός παράγοντας για να καταφέρεις να ζήσεις. Σήμερα δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε «κάνω αυτό και τίποτε άλλο». Είναι η πρώτη φορά που κάνω ταυτόχρονα δύο πράγματα, αλλά υπάρχει η ανάγκη που σε οδηγεί. Προσπαθώ σε κάθε δουλειά να βρίσκω την καλή της πλευρά. Για παράδειγμα, παίρνω στοιχεία από τον ρόλο του Σαίξπηρ και τα μεταφέρω σε εκείνον στα «5 κλειδιά». Στην τηλεόραση οι ρυθμοί εργασίας είναι πάρα πολύ γρήγοροι, θυμίζουν αυτοκινητικό δυστύχημα. Λεν μπορείς πια να γυρίσεις μια σκηνή ξανά και ξανά για να βελτιώσεις κατ να προσθέσεις κάποια πράγματα», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved