Κωστόπουλος: «Έχω αρκετή εμπειρία για να ανέχομαι τον bullshitισμό του απόλυτου τίποτα στην TV»
Media

Κωστόπουλος: «Έχω αρκετή εμπειρία για να ανέχομαι τον bullshitισμό του απόλυτου τίποτα στην TV»

Για τις αλλαγές που έχει υποστεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο», αλλά και για τους επώνυμους που πιστεύει ότι έχουν επιρροή στη χώρα μας μιλάει ο Πέτρος Κωστόπουλος...

Κατά τ’ άλλα, απολαμβάνεις ακόμα την τηλεόραση;

Ναι, διασκεδάζω όταν είμαι στο στούντιο. Αισθάνομαι σαν μικρό παιδί με παιχνίδια. Μου είναι σαν χόμπι, σαν μπάσκετ. Τώρα βλέπω ότι ήμουν χαζός που δεν ασχολιόμουν. Την αγαπάω πια την τηλεόραση. Παλιά τη σνόμπαρα, όμως πηγαίνω εκεί και περνάω πολύ καλά. Μου αρέσει γιατί έχει μία ελευθερία. Μ’ αρέσει και το πρωινό και το βραδινό, όλα μου αρέσουν (σ.σ.: γέλια).

Θα δούμε κάτι διαφορετικό στο «Βράδυ» φέτος ;

Λέω να κάνω περισσότερα σχόλια. Έχω βαρεθεί να μην κάνω σχόλια, αλλά θέλω να τα κάνω με κάποιον καλεσμένο. Να βλέπουμε, για παράδειγμα, ένα βίντεο και να σχολιάζουμε πάνω σε αυτό με λίγη πλάκα την επικαιρότητα είτε αφορά πολιτική, είτε σόουμπιζ, είτε πράγματα που θα συζητήσουμε εκείνο το βράδυ είτε το προηγούμενο. Το προσπάθησα και πέρυσι με κάποιους ανθρώπους και δεν μας βγήκε. Και σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου ή μαζί με κάποιον καλεσμένο, όποτε το «σηκώνει». Κατά τα άλλα, η συνέντευξη παραμένει συνέντευξη. Πρόσωπα καινούργια θέλω να ανακαλύψω, γιατί έχω βαρεθεί να παίρνω από κάποιον πέμπτη ή έκτη φορά συνέντευξη (που θα αναγκαστώ και αυτό να το κάνω) και θα έχουν βαρεθεί και οι άνθρωποι να με βλέπουν.

Ποιοι «επώνυμοι» πιστεύεις ότι έχουν επιρροή στην Ελλάδα;

Αν κοιτάξεις από τα νούμερα, θα δεις ότι τα μεγαλύτερα τα έκαναν άγνωστοι άνθρωποι. Πιτσιρικάδες, ας πούμε, που βρίσκονται στο ίντερνετ. Και με εντυπωσίασε πώς σταρούμπες έκαναν τόσο χαμηλά νούμερα. Αυτό σημαίνει ότι τους έχουν βαρεθεί ή ότι οι σταρούμπες δεν έχουν κάτι καινούργιο να πουν ή ότι φυλάνε τη ζωή τους too much, φοβούνται να εκτεθούν στην τηλεόραση για πράγματα που δεν αξίζει να κρυφτείς. Εγώ, ας πούμε, θα το έκανα, θα έλεγα και κάτι παραπάνω ως δωράκι στον οικοδεσπότη για να καταγραφείς και εσύ ως έξυπνος ή χαριτωμένος άνθρωπος. Δεν έρχεται κανείς εκεί να του κάνω ανάκριση. Δεν τον ρωτάω πόσα λεφτά έχει, για να στείλω τα στοιχεία στη Λαγκάρντ. Έχω την αίσθηση ότι όποιον υποδέχομαι τον σέβομαι, είναι σαν να έρχεται σπίτι μου. Το πλατό είναι σαν ένα λοφτ αμερικανικό στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι. Αφού σε φιλοξενώ, μη φοβάσαι, δεν θα σε εκθέσω. Μόνο με πολιτικούς μπορείς να μπεις σε κόντρα και να ζητήσεις λογαριασμό για όσα έκαναν. Δεν γουστάρω, επίσης, να βγάζω αντικοινωνικά στοιχεία, με αυταρχικές απόψεις. Ισως, όμως, φέρω κάποιους για να συγκρουστούμε. Ενα talk show δεν δικαιούται να είναι μόνο χώρος για τοποθέτηση απόψεων, όπως λέμε «τοποθέτηση προϊόντων». Αν φέρω κάποιον, δεν θα τον φέρω για να τον κοιτάω ενώ αναπτύσσει τις απόψεις του μπας και κάνω νούμερα. Όταν έχουμε άποψη, πρέπει να πληρώνουμε διόδια και σε μένα θα τα πληρώσει. Έχω μεγαλώσει αρκετά, πιστεύω έχω αρκετή εμπειρία για να ανέχομαι τον bullshitισμό του απόλυτου τίποτα που γίνεται κάποιος για μια ημέρα βγαίνοντας σε μια εκπομπή και λέγοντας γελοιότητες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved