Media

Τουρκική πρόκληση: Ανθελληνικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον… Halit Ergenc

Gossip-tv Team

Τουρκική πρόκληση με ανθελληνικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Halit Ergenç (ή αλλιώς Σουλεϊμάν), η σύζυγός του, Berguzal Korel και πολλοί ακόμα γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί. 

Την στιγμή που ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης και θέλει σύνορα μέχρι… τη Θεσσαλονίκη, έρχεται το νέο τουρκικό σίριαλ με τίτλο Vatanim Sensin, που σημαίνει «Εσύ είσαι η πατρίδα μου», που κάνει πρεμιέρα παραμονή της εθνικής μας επετείου και παρουσιάζει ως… κακούς τους Έλληνες.

Το Vatanim Sensin περιγράφει την περίοδο λίγο πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή του ’22 και τη σφαγή των Ελλήνων, από την… τουρκική πλευρά. Εξιστορεί το πως οι Έλληνες στρατιώτες δολοφονούσαν, εκτελούσαν και φυλάκιζαν τους Τούρκους και ότι κατέστρεφαν τις περιουσίες των Τούρκων.

Η πολυδάπανη παραγωγή, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα στη Σμύρνη, παρουσιάζει κυρίως τη ζωή του Cevdet ο οποίος φυλακίζεται από τους «κακούς» Έλληνες και στη συνέχεια γίνεται ο διώκτης και εξολοθρευτής τους, ο ήρωας των Τούρκων που καταδιώκει και εξοντώνει τους διεφθαρμένους και αδίστακτους εγκληματίες του ελληνικού κατοχικού στρατού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved