Δρυμούσης: «Κάτι θα άλλαζα στη Ναταλία. Είναι περίπλοκος χαρακτήρας»
Media

Δρυμούσης: «Κάτι θα άλλαζα στη Ναταλία. Είναι περίπλοκος χαρακτήρας»

Βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, μπροστά και πίσω από τις κάμερες του καναλιού Epsilon. Ο Βασίλης Δρυμούσης βάζει στο μικροσκόπιο την ελληνική τηλεόραση και αποκαλύπτει αυτά που θα άλλαζε στην παρουσιάστρια μιας και την γνωρίζει πολύ καλά... 

«Επιτέλους Σαββατοκύριακο». Το προτιμάτε από το καθημερινό;

Είναι πιο ξεκούραστα. Δεσμεύεις, βέβαια, τα Σαββατοκύριακά σου και δεν μπορείς να πας πουθενά, αλλά η δουλειά είναι σαφώς πιο ξεκούραστη.

Θα αλλάζατε κάτι στη Ναταλία Γερμανού;

Ναι, κάτι θα άλλαζα. Η Ναταλία είναι περίπλοκος χαρακτήρας. Τι εννοώ; Ενώ στήνουμε ένα θέμα, σε μία ώρα μπορεί να αλλάξει γνώμη και να πρέπει να το αλλάξουμε. Υπάρχουν 50 τρόποι για να κάνεις ένα πράγμα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλήξεις πώς θα το κάνεις (σ.σ.: γελάει)...

Έχετε ανασφάλεια για τις μιντιακές εξελίξεις;

Ανασφάλεια έχουν και όσοι εργάζονται στα κανάλια που έχουν πάρει άδεια. Οταν ένα κανάλι έχει δώσει ένα μεγάλο ποσό για να πάρει άδεια, ενδεχομένως να προχωρήσει και σε μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και δαπάνες για να μπορέσει να τα καταφέρει.

Θα παταχθεί η διαπλοκή; Θα διασφαλιστούν οι εργαζόμενοι;

Δεν νομίζω. Δεν άφησαν τα κανάλια οι κακοί και τα πήραν ιεραπόστολοι για να μπορούν να αλλάξουν όλα. Τώρα αν η κυβέρνηση καταφέρει να διασφαλίσει τους εργαζομένους, θα είναι πολύ καλό. Το βλέπω, βέβαια, πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.

Θα δουλεύατε στην ΕΡΤ;

Οι άνθρωποι που δουλεύουμε στα Μέσα έχουμε μάθει να είμαστε υπερδραστήριοι. Σε μία δημοσιοϋπαλληλική κατάσταση δεν θα ήθελα να δουλέψω. Νομίζω θα βαριόμουν. Από την άλλη, βέβαια, έχω ακούσει ότι μια χαρά είναι οι συνάδελφοι που δουλεύουν στην ΕΡΤ.

Τι εννοείτε;

Νομίζω ότι πληρώνονται στην ώρα τους, πληρώνονται καλύτερα και είναι λίγο πιο χαλαροί, γιατί δεν υπάρχει το άγχος της απόδοσης και του ανταγωνισμού. Είναι καλό, λοιπόν, κάποιος να πληρώνεται στην ώρα του, να πληρώνεται καλύτερα και να μην έχει άγχος. Αυτό είναι πολύ θετικό.


Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved