Δρυμούσης: «Τι να πεις, στον Παπαδάκη; Πήγαινε σπίτι σου, Γιώργο; Δεν γίνεται, αφού κάνει 30άρια»
Media

Δρυμούσης: «Τι να πεις, στον Παπαδάκη; Πήγαινε σπίτι σου, Γιώργο; Δεν γίνεται, αφού κάνει 30άρια»

Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που κάνουν επιτυχία και γενικότερα όσα αστέρια της TV είναι εν ενεργεία αυτόν τον καιρό μιλάει ο Βασίλης Δρυμούσης, σχολιάζοντάς τα με τον γνωστό καυστικό του τρόπο!

Άλλοτε μπροστά, άλλοτε πίσω από τις κάμερες. Δεν έχετε κατασταλάξει;

Είναι εξίσου συναρπαστικό και το πίσω από τις κάμερες. Όταν μπορείς να οργανώνεις και να βλέπεις πώς λειτουργεί όλο το σύστημα, είναι πολύ ωραίο. Επίσης, το μπροστά από την κάμερα έχει και μια ημερομηνία λήξης. Αν θέλεις να μείνεις σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να ξέρεις τη δουλειά και πίσω από τις κάμερες.

Τότε γιατί βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα εδώ και 20-25 χρόνια;

Ναι, έχεις δίκιο. Ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει ακόμα τηλεόραση, αλλά για να κάνει σημαίνει ότι το κοινό τον ζητάει και τον θέλει. Τι να πεις, λοιπόν, στον Παπαδάκη; Πήγαινε σπίτι σου, Γιώργο; Δεν γίνεται, αφού κάνει 30άρια. Το ίδιο ισχύει για τον Αυτιά και για πολλούς άλλους.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι επίσης από τα πρόσωπα με μεγάλη διάρκεια.

Ναι, έχει τεράστια διάρκεια η Ελένη. Με ποια λογική θα της πει κάποιος κάνε στην άκρη να έρθει ένας άλλος;

Λέγεται ότι λόγω των διαφημιστικών που έχει εντάξει τελευταία στην εκπομπή της η Μενεγάκη τα νούμερα έχουν «πέσει»...

Τα κανάλια έχουν χάσει μεγάλο ποσοστό διαφήμισης, οπότε με κάποιον τρόπο πρέπει να το αναπληρώσουν. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην εκπομπή της Ελένης, όλες οι εκπομπές έχουν γίνει τηλεμάρκετινγκ σε κάποιον βαθμό. Η Ελένη δεν έχει να αποδείξει αν είναι καλή παρουσιάστρια ή όχι. Έχει κάνει άπειρα πράγματα. Τώρα αν το κανάλι αποφασίσει ότι θέλει αυτό και δεν το ενδιαφέρει το κόστος της τηλεθέασης, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης, η Ελένη το κάνει καταπληκτικά, δεν μπορούν όλοι οι παρουσιαστές να πουλήσουν τόσο καλά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελεονώρα Μελέτη λίγο παλαιότερα, η Κατερίνα Καινούργιου τώρα έχουν μπει σε μια ζώνη που ήταν αμιγώς ενημερωτική. Ο κόσμος επιλέγει αυτού του είδους τις εκπομπές, άρα είναι επιτυχημένες;

Κατ’ αρχάς δεν θεωρώ ότι ήταν όλες επιτυχημένες ούτε στο παρελθόν, ούτε τώρα. Ειδικά τώρα που ο κόσμος έχει στραφεί περισσότερο στην ενημέρωση. Τα νούμερα που κάνει ο ΣΚΑΪ με την ενημέρωση ούτε μπορούσε να τα φανταστεί τα προηγούμενα χρόνια. Το να κάνουμε ψυχαγωγία τού ποιος κοιμήθηκε με ποιον και ποιος βγήκε με ποιον είναι πασέ πια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έχει πετύχει, γιατί εκτός από την ψυχαγωγία έχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ενημέρωσης στην εκπομπή της, με τον Δήμο Βερύκιο. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι μια εκπομπή η οποία χτίζεται. Θέλει πίστωση χρόνου. Πρέπει να πειραματιστούμε για να βρούμε τη σωστή συνταγή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved