Αυτό είναι το καστ για την τρίτη σεζόν του «Narcos»
Media

Αυτό είναι το καστ για την τρίτη σεζόν του «Narcos»

Η τρίτη σεζόν του «Narcos» εστιάζει στη ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ. 

Όπως δήλωσαν οι παραγωγοί Ζοζέ Παντίλχα και Ερικ Νιούμαν-, η πλοκή εστιάζει στα γεγονότα που ακολουθούν τον θάνατο του αρχηγού του καρτέλ Μεδεγίν, τον οποίο υποδυόταν στους προηγούμενους κύκλους ο Βάγκνερ Μούρα.

Η ομάδα των ηθοποιών εμπλουτίζεται με την 32χρονη Κέρι Μπισέ, που έχει παίξει στην ταινία «Argo», η οποία εντάσσεται στο καστ με τον ρόλο της Κριστίνα, μιας Αμερικανίδας της οποίας ο Κολομβιανός άνδρας συμμετέχει στο καρτέλ. Ο 33χρονος Μάικλ Σταλ Ντέιβιντ, που είναι γνωστός στις ΗΠΑ από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά «The Black Donnellys» του NBC, θα εμφανίζεται επίσης στον τρίτο κύκλο ως πράκτορας της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, όπως και ο Μάτ Γουίλαν, που θα υποδύεται τον συνεργάτη του.

Επίσης, η παραγωγή επιβεβαίωσε την επιστροφή του Πέντρο Πασκάλ στον ρόλο του πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών Χαβιέ Πένια, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν ο Μπόιντ Χόλμπρουκ θα έχει πάλι τον ρόλο του πράκτορα Στιβ Μέρφι. Η τρίτη σεζόν της σειράς θα αρχίσει να προβάλλεται στο Netflix τη νέα χρονιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved