«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η Αρετή δέχεται ερωτική εξομολόγηση από νεότερο άντρα
Media

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η Αρετή δέχεται ερωτική εξομολόγηση από νεότερο άντρα

Πολλές οι εξελίξεις της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια».

Ο Αντώνης θα προσπαθήσει να πείσει τον Ορέστη ότι η δολοφονία του πατέρα του ήταν ατύχημα. Η Αλίκη εξακολουθεί να ανησυχεί για την εξαφάνιση του Παύλου τη στιγμή που η Αγάπη μαθαίνει από το Στέργιο ότι κανένας στην εταιρία δε γνωρίζει για το ξαφνικό ταξίδι του Παύλου και αποφασίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να μάθει τι έχει συμβεί στον πατέρα της.

Η αλλαγή της διαθήκης του Παύλου, ανησυχεί πολύ την Αλίκη και την Αρετή, που το συνδυάζουν με το ξαφνικό ταξίδι του. Την ίδια στιγμή ο Παύλος συνέρχεται, αλλά μοιάζει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. Παράλληλα ο μοναχός Αμβρόσιος αντιμετωπίζει τον Ορέστη, που τον κατηγορεί πως περιθάλπει εγκληματίες στο μοναστήρι.

Τη στιγμή που ο Στέργιος παρακαλάει τον Ορέστη να μην πει πουθενά όσα γνωρίζει, η Αγάπη, Αλίκη και η Αρετή πανικοβάλλονται από το γεγονός ότι αγνοούν που βρίσκεται ο Παύλος! Η Μάρθα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Φίλιππο με ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, o Αντώνης καυγαδiζει άσχημα με τον πατέρα του και του ζητά να απομακρυνθεί από τη ζωή του μικρού Γιάννη ενώ η Λαμπρινή ζητάει διαζύγιο από τον Βαγγέλη. Η Ελισάβετ επισκέπτεται τον Ορέστη στο σπίτι του και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Η Αγάπη μέσα στην απελπισία της να βρει τον Παύλο παίρνει την απόφαση να συναντήσει τον Φίλιππο για να μάθει που βρίσκεται. Στο μεταξύ η Λίτσα εξοργίζεται όταν πιάνει την Ελισάβετ με τον Ορέστη να φιλιούνται. Παράλληλα η Αμαλία μαθαίνει πράγματα για το παρελθόν του Αντώνη και τον ρωτάει στα ίσα αν έχει κάνει κάποιο έγκλημα...

Η Λίτσα αποκαλύπτει στο Δημήτρη, ότι είδε την Ελισάβετ και τον Ορέστη να φιλιούνται στο δρόμο. Ο Δημήτρης έξαλλος φτάνει στο σημείο να ζητάει εξηγήσεις κι η Ελισάβετ απολαμβάνει την εκδίκησή της… Του γυρνάει την πλάτη και φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν… Η Αλίκη, βαθιά πληγωμένη από την αντιμετώπιση του Παύλου στο θέμα της υγείας του, σκέφτεται πολύ σοβαρά να χωρίσει μαζί του... Η Αμαλία στέκεται υπεράνω των καταστάσεων και προς μεγάλη έκπληξη όλων, κρατάει τον Αντώνη στη δουλειά της. Η Αρετή δέχεται μια περίεργη ερωτική εξομολόγηση, από ένα νεαρό αρκετά χρόνια νεότερό της. Κι η Ελισάβετ μαθαίνει ξαφνικά ότι είναι πολύ πλούσια, αφού διαβάζει κρυφά ότι ο Παύλος στην τελευταία του διαθήκη, της αφήνει το 1/3 της περιούσιας του. Όμως ο παρορμητισμός της, για μια ακόμα φορά, θα είναι κακός σύμβουλος...

Η Αρετή αντιμετωπίζει την ερωτική εξομολόγηση του θαυμαστή της, ενώ ο Ορέστης θέτει τελεσίγραφο στην Αγάπη, πως δε θέλει πλέον καμία συνεργασία με τον Στέργιο. Λίγο αργότερα ο Ορέστης συναντά την Αμαλία και εμμέσως πλην σαφώς την απειλεί, πως θα διαδώσει στην αγορά το γεγονός πως στην εταιρεία της εργάζεται ένας εγκληματίας. Παράλληλα ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του, όπου προς μεγάλη έκπληξή του, απουσιάζει η Αλίκη. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα κινηθεί δικαστικά, για να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved