Νάντια Κοντογέωργη: «Η μουρμούρα είναι “σπορ” που όταν το αρχίσεις δύσκολα το σταματάς»
Media

Νάντια Κοντογέωργη: «Η μουρμούρα είναι “σπορ” που όταν το αρχίσεις δύσκολα το σταματάς»

Η Νάντια Κοντογέωργη με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε για το αν η μουρμούρα αποτελεί γυναικείο «σπορ».

Τελικά, η μουρμούρα είναι καθαρά γυναικείο «σπορ»;

Είναι «σπορ» που, άμα ξεκινήσεις, δύσκολα σταματάς. Μπορεί να είναι και απολαυστικό γι’ αυτόν που το κάνει, όχι γι’ αυτόν που το δέχεται, αλλά αν μπεις σε αυτό το τριπάκι, τότε δύσκολα βγαίνεις. Σου γίνεται συνήθεια. Δεν είμαι υπέρ της μουρμούρας. Αντιμετωπίζω τα πράγματα με χιούμορ και θετική διάθεση.

Είναι πιο εύκολο για έναν ηθοποιό να μπαίνει σε μία ήδη επιτυχημένη σειρά από το να κάνει μία νέα αρχή;

Όχι, δεν είναι εύκολο. Κάθε χρόνο αλλάζουν οι άνθρωποι, τα σενάρια, η ροή. Τίποτα δεν μένει ακριβώς ίδιο. Προσωπικά, για μένα, είναι μία νέα αρχή. Αλλιώς έβλεπε ο τηλεθεατής τη «Μουρμούρα» στο ξεκίνημά της, πριν από τρία χρόνια, αλλιώς τη βλέπει σήμερα στην τέταρτη σεζόν. Ο κόσμος ταυτίζεται με το κάθε ζευγάρι κι εμείς τώρα αρχίσαμε την… οικογενειακή μας ζωή. Οπότε, να αναμένετε πολλά.

Ποιος είναι ο ορισμός της επιτυχίας για σένα;

Η κοινή χαρά της δημιουργίας με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες στο γύρισμα, αλλά και η ευλογία να επικοινωνηθεί με το κοινό. Ξέρεις, είναι πολύ σημαντικό για τους ηθοποιούς να δουλεύουν σε καλό κλίμα. Το να κάνεις δεκάωρα γυρίσματα, δίπλα σε ανθρώπους που δεν αισθάνεσαι καλά δίπλα τους, να υπάρχουν προβλήματα, εντάσεις, ανταγωνισμοί – όλο αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να δουλέψεις. Δεν θα απολαμβάνεις τη δουλειά σου. Εμείς απολαμβάνουμε κάθε στιγμή! Κόβουμε το γύρισμα από τα γέλια. Σταματάνε οι τεχνικοί, οι οπερατέρ και γελάμε μόνοι μας. Αν αυτό δεν είναι ευλογία, τι είναι; Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι σε μία τέτοια δουλειά, με αυτό το κλίμα. Αυτός είναι ο ορισμός της επιτυχίας για εμένα.

Έτυχε να είσαι σε κάποια δουλειά που οι συνθήκες να μην ήταν καλές;

Σε κάθε δουλειά θα υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Το θέμα είναι αν οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύεις, σου μεγεθύνουν τα καλά ή τα άσχημα κομμάτια. Σε όλες τις δουλειές κρατάω μόνο το θετικό πρόσημο.

Πηγή: Down town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved