Μυρτώ Αλικάκη: «Το "Ταμάμ" βγάζει κάτι τρυφερό, φωτεινό, που εξημερώνει τους ανθρώπους»
Media

Μυρτώ Αλικάκη: «Το "Ταμάμ" βγάζει κάτι τρυφερό, φωτεινό, που εξημερώνει τους ανθρώπους»

Η Μυρτώ Αλικάκη μεταμορφώνεται σε Μυρτώ Χρηστίδου! Μπαίνει στην πολυπολιτίσμική οικογένεια του «Ταμάμ» και αποκαλύπτει πώς θα διαχειριστεί η εκκεντρική ηρωίδα της το γεγονός ότι θα γίνει... γιαγιά.

Σε αγχώνει που θα ερμηνεύσεις τον ρόλο που έπαιξε με επιτυχία μια άλλη ηθοποιός;

«Η Μαρία Λεκάκη απέδωσε πολύ ωραία αυτόν τον χαρακτήρα, εγώ όμως δεν θα τη μιμηθώ, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικές, θα ερμηνεύσω τον ρόλο με τον δικό μου τρόπο. Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα ανταγωνισμού και σύγκρισης, ούτε αμφισβητείται η αξία κάποιας από τις δύο. Σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προτιμήσουν τη μία ή την άλλη. Μες στη ζωή είναι αυτό, δεν με τρομάζει».

Ποια πιστεύεις παις είναι η συνταγή της επιτυχίας του «Ταμάμ»;

«Δεν έχει καμία κατινιά αυτή η σειρά, ενώ το μότο της είναι ότι με την αγάπη όλα θα λυθούν. Μέσα στο γενικότερο ζοφερό περιβάλλον που ζούμε, κι όταν στις περισσότερες σειρές βλέπουμε πισώπλατες μαχαιριές, το "Ταμάμ" βγάζει κάτι τρυφερό, φωτεινό, που εξημερώνει τους ανθρώπους, θεωρώ ότι και οι "Συμμαθητές" το έχουν αυτό σε μεγάλο βαθμό».

Πώς θα αντιμετωπίσει η «προχωρημένη» Μυρτώ το γεγονός ότι η κόρη της, που είναι πιτσιρίκα, θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί;

«Νομίζω πως, επειδή έγινε και η ίδια μαμά πολύ μικρή, έχει μια αίσθηση ότι το παιδί της ακολουθεί τον δικό της δρόμο. Όχι όμως με την έννοια ότι κάνει τα ίδια λάθη. Γιατί όταν κάποια στιγμή η Έλλη της λέει πως δεν ξέρει αν μπορεί να γίνει μάνα, η Μυρτώ προσπαθεί να την πείσει να το κρατήσει το παιδί. Εξάλλου και η ίδια ποτέ δεν μετάνιωσε που έκανε την Έλλη. Αυτό που της δημιουργεί κυρίως πρόβλημα είναι ότι γίνεται γιαγιά. Δηλαδή εντείνεται μια ήδη υπάρχουσα κρίση ηλικίας που περνάει», λέει στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved