Συμβόλαιο Αγάπης: Ντεφνέ και Ομέρ εξαφανίζονται
Media

Συμβόλαιο Αγάπης: Ντεφνέ και Ομέρ εξαφανίζονται

Η Νεριμάν και ο Κοράι, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Συμβόλαιο αγάπης, φτάνουν στο ξενοδοχείο όπου μένει η εταιρία και αρχίζουν να προκαλούν προβλήματα.

Η Νεριμάν είναι τόσο αποφασισμένη να χαλάσει τα σχέδια του Σινάν, όσο και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μιλήσει για τα συναισθήματά του στη Ντεφνέ. Το σημείωμα της Ντεφνέ προς τον Ομέρ πέφτει σε λάθος χέρια και το ζευγάρι αποτυγχάνει για ακόμα μια φορά να βρεθεί μόνο του στην εξοχή. Στο μεταξύ στην Πόλη, η διαδικασία και οι παραδόσεις πριν τον γάμο της Νιχάν και του Σερντάρ συνεχίζονται με την Τουρκιάν να προσπαθεί να επιβληθεί της συμπεθέρας της.

υσικά η μάχη αυτή θα εξελιχθεί σε πόλεμο με άσχημη κατάληξη ενώ η Νιχάν νιώθει την πιθανότητα του γάμου της να εξαφανίζεται. Το σαφάρι στην εκδρομή ξεκινά και η ιστορία μας θα δει ακόμα έναν πόλεμο, αυτόν της Νεριμάν με τη Γιασεμίν. Καθώς οι δύο γυναίκες θα ‘ναι απασχολημένες με αυτήν την αναταραχή, θα μπορέσουν να αφήσουν λίγο χώρο στην Ντεφνέ και τον Ομέρ;

Ο Ομέρ και η Ντεφνέ θέλοντας να παρατείνουν για λίγο ακόμα τις διακοπές τους, φεύγουν μαζί και πηγαίνουν στο εξοχικό σπίτι του Ομέρ. Εκεί θα περάσουν λίγες ακόμα στιγμές αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο που τόσο τους ενοχλούσε εδώ και καιρό. Στο μεταξύ, ο γάμος του Σερντάρ και της Νιχάν δείχνει να κινδυνεύει μετά τα γεγονότα ανάμεσα στη γιαγιά Τουρκιάν και στη μητέρα της Νιχάν.

Η Γιασεμίν αλλάζει εντελώς μετά την εκδρομή, αρχίζει και έρχεται πιο κοντά στην ανθρώπινη φύση της. Το γεγονός ότι πλέον παραδέχεται τις αδυναμίες της και θέλει να αλλάξει είναι μια καλή αρχή για εκείνη και για τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους. Η Νεριμάν προσπαθεί να βρει τη Ντεφνέ και τον Ομέρ που εξαφανίστηκαν μετά την εκδρομή, χωρίς βέβαια να ξέρει για την ευχάριστη τροπή που έχει πάρει η ιστορία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved