Συμβόλαιο Αγάπης: Η εμφάνιση της πρώην του Ομέρ αναστατώνει
Media

Συμβόλαιο Αγάπης: Η εμφάνιση της πρώην του Ομέρ αναστατώνει

Η Σουντέ, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Συμβόλαιο αγάπης, προσπαθεί να δείξει στη Γιασεμίν πως εκείνη έχει το πάνω χέρι και ότι δεν θα την κρατήσει τίποτα μακριά από τον στόχο της.

Παράλληλα, ο Ομέρ και ο Σινάν προετοιμάζονται για τη συγκέντρωση παλιών συμμαθητών και η Ντεφνέ αρχίζει να αγωνιά για την πρώην κοπέλα του Ομέρ. Η Ιζ κάνει την εμφάνισή της και θα προσπαθήσει να κερδίσει για άλλη μια φορά την καρδιά του Ομέρ, αλλά εκείνος δεν θα ανταποκριθεί στην πρόκλησή της. Ο Σινάν κανονίζει ένα ραντεβού με τον Ντενίζ Τράμπα ο οποίος θέλει να τους κάνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση.

Ο Ομέρ, δείχνει διστακτικός απέναντι στην πρόταση αυτή, ενώ ο Σινάν τη βλέπει με καλύτερο μάτι. Στο μεταξύ η Νεριμάν προσπαθώντας να κάνει τον Νετζμί να επιστρέψει στο σπίτι, ετοιμάζει ένα σχέδιο με τη βοήθεια του Κοράι...

Το τέρας της ζήλειας έχει κατακλείσει για τα καλά το μυαλό της Ντεφνέ. Βλέποντας πως η πρώην εκλεκτή της καρδιάς του Ομέρ είναι μια όμορφη, πετυχημένη και αεράτη γυναίκα, αναγκάζεται να βάλει τον εαυτό της σε σύγκριση, κάτι που την κάνει να νιώσει πιο άσχημα και από το κρύωμα, που ήδη έχει. Ο Κοράι αναλαμβάνει να αναθερμάνει τις σχέσεις του Νετζμί και της Νεριμάν, αλλά θα βρει μπροστά του έναν τοίχο, αφού ο Νετζμί δείχνει ανένδοτος.

Η πρόταση του Ντενίζ Τράμπα πέφτει σαν βόμβα και χαλά τη σχέση του Σινάν με τον Ομέρ αφού έρχονται ξανά σε αντιπαράθεση για το τι θα αποφασίσουν τελικά. Ο Ομέρ είναι μεταξύ πυρών τόσο στην επαγγελματική του, όσο και στην προσωπική του ζωή. Από τη μια είναι η πρόταση του Τράμπα, που τον βασανίζει και από την άλλη η Ιζ, που τελικά σκοπεύει να μείνει δίπλα στον Ομέρ και να μην επιστρέψει στη Γαλλία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved