Μιχάλης Μαρίνος: «Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάς και να έχεις κέφι πηγαίνοντας στη δουλειά»
Media

Μιχάλης Μαρίνος: «Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάς και να έχεις κέφι πηγαίνοντας στη δουλειά»

Για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» αλλά και πώς προέκυψε η συνεργασία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μιχάλης Μαρίνος.

«Η ιστορία του σίριαλ είναι πολύ ωραία. Δύο παιδιά ζουν επί 30 χρόνια, από λάθος μιας μαίας, το ένα στην οικογένεια του άλλου. Όταν εκείνη θυμάται τι έχει κάνει, το αποκαλύπτει και καθένας επιστρέφει στους δικούς του» λέει ο γοητευτικός ηθοποιός στην espresso και αναφερόμενος στον ήρωα του προσθέτει:

«Διασκεδάζω πολύ με το γεγονός ότι παίζω τον κακό. Υποδύομαι τον ξάδερφο του πλούσιου αγοριού ο οποίος θέλει να του πάρει την εταιρία, παρέα με τη Φαίη , με την οποία αποτελούν ένα ραδιούργο και σατανικό ζευγάρι, το οποίο δημιουργεί προβλήματα με αυτόν τον στόχο: να γίνει η επιχείρηση δική τους».

Αν και τα γυρίσματα είναι απαιτητικά, ο Μιχάλης είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει το καστ. «Είναι πολύ καλοί όλοι οι συνεργάτες. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Σπύρος Ρασιδάκης. Στο σετ διασκεδάζουμε και περνάμε ωραία. Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάς και να έχεις κέφι πηγαίνοντας στη δουλειά, εκεί όπου θα βρεθείς με τους συνεργάτες συναδέλφους σου και θα κάνετε ωραία πράγματα.

Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, αλλά, επειδή γίνονται με ευχάριστο τρόπο, δεν μας φαίνεται η κούραση». Η παραγωγή φαίνεται ότι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, κάτι που επισημαίνει και ο ίδιος. «Τα πρώτα μηνύματα είναι πολύ θετικά και φαίνεται ότι ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved