Αγγελική Νικολούλη: «Ο Alpha µάς στήριξε! Εγώ δεν πρέπει µε τη σειρά µου να στηρίξω το κανάλι µου;»
Media

Αγγελική Νικολούλη: «Ο Alpha µάς στήριξε! Εγώ δεν πρέπει µε τη σειρά µου να στηρίξω το κανάλι µου;»

Για τη διαδικασία αδειοδοτήσεων των τηλεοπτικών καναλιών αλλά και για τη στήριξη που θέλει να δώσει στο κανάλι που υπηρετεί, μιλάει η Αγγελική Νικολούλη...

Σε λίγες ηµέρες έχετε πρεµιέρα. Πώς νιώθετε σε τόσο θολό τηλεοπτικό τοπίο; Έχετε ζήσει κάτι αντίστοιχο σε ένταση;

Τόσα χρόνια µε την εκποµπή σε... θολά τούνελ κυκλοφορώ ψάχνοντας για φως. Κι όπως λέει ο σοφός λαός µας, «µαθηµένα τα βουνά απ’ τα χιόνια». Είµαι αυστηρή επαγγελµατίας και επικεντρώνοµαι στη νέα τηλεοπτική χρονιά και στις υποθέσεις που ερευνούµε. Από ένταση, άλλο τίποτα! Από σκέψη και ενέργεια, µόνο θετική.

Ποια είναι η άποψή σας για το θέµα της αδειοδότησης των καναλιών; Υπήρχε άλλη λύση;

Μόνο µία λύση; Πολλές που θα βόλευαν όλους, σε όποιο κόµµα κι αν ανήκουν. Νοµιµότητα και έσοδα δεν θέλουν; Να βάλουν στοπ στην ανεργία δεν ζητούν; Με την κοινή λογική αν τα ζύγιζαν, θα έβρισκαν την κατάλληλη λύση, αλλά για όλους, όχι για λίγους. Το να θέλει το κράτος να βάλει τάξη στον χώρο των media είναι θεµιτό και πρέπει να είναι ανόητος κάποιος για να µην κατανοήσει την ανάγκη αυτού του συµµαζέµατος. Τέτοιες πρωτοβουλίες, όµως, πρέπει να βασίζονται σε καλά µελετηµένο προγραµµατισµό για να µην προκαλέσουν χάος, αναρχία και το βασικότερο αδικία.

Πώς νιώσατε όταν µάθατε ότι ο Alpha δεν πήρε την πολυπόθητη άδεια;

Εγώ απορώ πώς δέχτηκαν οι καναλάρχες να συµµετάσχουν σε µια κατάσταση που θύµιζε οµηρία. ∆εν µπορούσαν να σκεφτούν άλλες διαφανείς διαδικασίες; Είκοσι χρόνια στην τηλεόραση έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις στον τότε ΣΚΑΪ και στο Alter. Οικογένειες βρέθηκαν στον δρόµο και κανείς δεν νοιάστηκε γι’ αυτούς. ∆εν γκρεµίζονται µέσα σε λίγους µήνες τα θεµέλια επιχειρήσεων που λειτουργούν µε συνέπεια τόσα χρόνια κι έχουν στο δυναµικό τους εκατοντάδες ανθρώπους. ∆εν παίρνουµε έναν οδοστρωτήρα και από τη µια στιγµή στην άλλη ισοπεδώνουµε τα πάντα! Ο Alpha, στον οποίο εργάζοµαι, είναι αποδεδειγµένα µια υγιής επιχείρηση που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει επάξια την αγάπη και την εκτίµηση των τηλεθεατών. Ο κόσµος έχει ξεσηκωθεί και την αντίδρασή του τη βλέπω όπου βρεθώ κι όπου σταθώ. Οι τηλεθεατές δεν θέλουν «κάγκελα και µάντρες» στην ενηµέρωσή τους. Από τη στιγµή που παίρνουν το τηλεκοντρόλ στα χέρια τους έχουν το δικαίωµα να επιλέξουν αυτό που θέλουν.

Θυµόµαστε και από το Αlter ότι δεν καταθέτετε εύκολα τα όπλα. Αισθάνεστε το ίδιο δυνατή να στηρίξετε και τον Alpha;

Έχω µάθει να πορεύοµαι µε γνώµονα τις ηθικές αξίες. Για µένα παραµένουν σηµαντικές. Ο Alpha µάς στήριξε σε µια εποχή που το «Φως στο τούνελ» βρέθηκε εκτός αέρα λόγω προβληµάτων του Alter. Εγώ δεν πρέπει µε τη σειρά µου να στηρίξω το κανάλι µου;

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved