Bahar: Η αλήθεια αποκαλύπτεται στο δικαστήριο
Media

Bahar: Η αλήθεια αποκαλύπτεται στο δικαστήριο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar η Εφσούν λέει την αλήθεια στο δικαστήριο σχετικά με τον θάνατο του Γιουσούφ και αφήνει τους πάντες, ή έστω όσους δεν το ήξεραν, έκπληκτους.

Η Μπαχάρ και ο Ιλγιάς προσπαθούν να αναλάβουν ένα μερίδιο ευθύνης, αλλά η Εφσούν θα τους εμποδίσει. Η Χασρέτ από τη μια λυπάται αφού επιβεβαιώνεται πια ο θάνατος του πατέρα της και από την άλλη εκνευρίζεται με την Εφσούν που ενώ ήξερε την αλήθεια τόσο καιρό, δεν της το έλεγε και την άφηνε να ταλαιπωρείται άδικα. Το δικαστήριο δικαιώνει τους Αταχάν, ενώ θέτει την Εφσούν ως μάρτυρα και όχι ως κατηγορούμενο.

Παράλληλα, ο Ατές σχεδιάζει να πάει στη Μερσίνη για να κανονίσει την κληρονομιά, που άφησε ο Γιουσούφ και να φέρει στη Χασρέτ μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα της. Όταν ο Ιλγιάς ακούει πως θα γίνει κάτι τέτοιο, αυτομάτως ο νους του πηγαίνει στα γράμματα και στις φωτογραφίες, που του έστελνε ο ίδιος τόσο καιρό με την αληθινή του εγγονή. Ο Ατές είναι πολύ κοντά στο να μάθει την αλήθεια για τα κορίτσια, ενώ παράλληλα μια πτυχή της δικής του κρυφής προσωπικής ζωής έρχεται κοντά του. Η καταστροφή του σπιτιού στο Γκελιντζίκ αφήνει την οικογένεια Ντεμιρτζί άστεγη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved