«Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» με guest τη Νία Βαρντάλος
Media

«Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» με guest τη Νία Βαρντάλος

Η ελληνικής καταγωγής Nia Vardalos, κάνει μια γκεστ εμφάνιση στην αστυνομική σειρά «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» σε έναν ρόλο πολύ ιδιαίτερο, εντελώς διαφορετικό από αυτούς, που την έχουμε απολαύσει ως τώρα.

Στο 12ο επεισόδιο του 14ου κύκλου, που θα προβληθεί σήμερα στις 00:30, οι ντετέκτιβ της ειδικής ομάδας συλλαμβάνουν έναν άντρα ο οποίος επιτίθεται με βαναυσότητα σε άλλους άντρες, ιδιαίτερα σε ομοφυλόφιλους και ο Ραφαέλ προσπαθεί να προχωρήσει μια δύσκολη υπόθεση δολοφονίας εναντίον της απρόβλεπτης δικηγόρου υπεράσπισης, Μινόνα Έφρον...
Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια δήλωσε για αυτή τη συνεργασία με το χαρακτηριστικό της χιούμορ:

«Ποτέ δεν μου προτείνονται ρόλοι, όπως αυτός. Ποτέ! Συνήθως μου προτείνουν ρόλους όπου η είμαι στην άκρη ενός βράχου με το φύσημα του ανέμου στα μαλλιά μου να φιλάω έναν τέλειο άντρα! Αυτοί είναι οι ρόλοι μου. Ήταν ευχάριστη για μένα αυτή τη αλλαγή, να ξεφύγω από τη ρομαντική κομεντί, να τσαλακωθώ και να παίξω έναν τέτοιο χαρακτήρα,. Ένιωσα απελευθερωμένη!

Και βέβαια είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι συνεργάστηκα με την Μαρίσκα Χάργκιτεϊ και τους Ραούλ Εσπάρζα και Ice-T. Σαν να ήταν απλά ένα όνειρο! Όλοι οι συντελεστές της σειράς ήταν υπέροχοι και φιλικοί και το κλίμα στο πλατό εξαιρετικό. Αν και έχω την τάση να είμαι λίγο διστακτική σε νέες καταστάσεις, δεν πρόλαβα να λειτουργήσω έτσι γιατί από την πρώτη στιγμή, που μπήκα στο πλατό, η Μαρίσκα με
πλησίασε, με αγκάλιασε θερμά και μου είπε απλά «Γεια σου, είμαι τόσο χαρούμενη, που είσαι εδώ». Γελάσαμε πάρα πολύ, όσο απίστευτο και αν ακούγεται γιατί υπήρχε καλή διάθεση.

Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και με τους ενδυματολόγους για να δημιουργήσουμε οπτικά αυτό τον χαρακτήρα και να δείξουμε την απόλυτη αφοσίωση στο επάγγελμα της και όχι στην εμφάνισή της.

Έμπνευση μου, για τον χαρακτήρα που υποδύθηκα στη σειρά, ήταν η δικαστής ξαδέλφη μου, Άννα Δημακόπουλος, που την είχα παρακολουθήσει πολλές φορές στο δικαστήριο και με εντυπωσίαζε. Προσοχή, όχι στο θέμα της εμφάνισης αλλά στην αυστηρότητα και την επιμονή για την απόδοση της δικαιοσύνης. Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα, που υποδύθηκα, ιδιαίτερα σε κάποιες σκηνές πολύ έντονες με τον Ραούλ Εσπάρζα. Ναι, λοιπόν, είναι ένας από αυτούς τους ρόλους, που απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μου προσφέρθηκε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved